IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PANIKA, ISTRAGA U TOKU: Maja Gojković bi da istjera crnu magiju, ko je sve vračao radikalima…

Riješena MAJA da stavi tačku na vradžbine u parlamentu, postrojila sve zaposlene i tražila da kažu sve što znaju o čudnom zamotuljku nađenom kod radikala…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Vijesti, četvrtak,03.01. 2018. 08:59. PANIKA, ISTRAGA U TOKU: Maja Gojković bi da istjera crnu magiju, ko je sve vračao radikalima…

U Skupštini Srbije je, nakon pisanja jednog tabloida iz Beograda o crnoj magiji u ovoj instituciji, zavladala prava panika!

Naime,predsjednica Skupštine Maja Gojković riješila je da stane na put nek-im vradžbinama u parlamentu, pa je naredila da se hitno istraži ko je radik-alima ostavio čudan zamotuljak sa crvenim koncem, perom, kamenom i dr-vcetom, o čemu je naš list nedavno pisao.

Kada se pročulo da je u kancelarijama poslaničke grupe SRS nađeno nešto što podjseća na vradžbine, narodnim poslanicima je to postala tema jedan, otkriva izvor medija iz Skupštine.

 Borba protiv magije
– Zbog toga je Gojkovićeva riješila da istraži ko je podmetnuo čudan zamot-uljak. Sazvala je saradnike i naredila im da razgovaraju sa svim osobljem koje ima pristup kancelarijama poslaničkih klubova i tražila da svako ispr-iča sve što zna. U jednom trenutku je nastala opšta panika među zaposlen-ima. Redom su ispitivali spremačice, obezbeđenje, konobare – priča naš izvor.

Čitaj još:   BEOGRAD: Eksplozija u autobusu, broje se povređeni... (foto)

Problem je, kaže, što je u te kancelarije mogao da ušeta i neko drugi, a ne samo zaposleni.

– Ulazak u samu zgradu je strogo kontrolisan. Međutim, kada već neko uđe, njegovo kretanje po zgradi je na neki način slobodno. Te kancelarije se rijetko kad zaključavaju- kaže naš sagovornik.

Pisani odgovor…

Čim je istraga završena, Gojkovićeva je lidera radikala Vojislava Šešelja obavijestila o ishodu, što nam i on potvrđuje.

– Maja mi je dostavila pisani izvještaj i u njemu stoji da tog zamotuljka nije bilo. Priče o tome počinju stvarno da me iritiraju. Ovde postoji video-nadzor koji sve prati i niko nije mogao da prođe i uradi nešto a ne bude snimljen. Ne znam da li se kancelarije zaključavaju ili ne, ja sam u sjedištu u Zemunu, a u Skupštinu dolazim samo kad su sjednice – kaže Šešelj.

Crna magija
Zamotuljak donosi maler…

Paketić u kom su bili drvce, pero, crveni konac i kamen trebalo je da izaz-ove neko zlo onima kojima je namenjen. Ukoliko neko zgazi na njega, može da mu izmaleriše da se ne uda ili da se, ukoliko je u braku, da se razvede. Među zaposlenima u Skupštini Srbije tih dana se šuškalo da je vradžbina bila namjenjena lideru radikala Vojislavu Šešelju da ne bi prešao cenzus…

Čitaj još:   Beograd i Tirana iskoristili crnogorsku teritoriju iako je Podgorica uvela sankcije Rusiji...

izvor agencije 

BEOGRAD: IRFAN MENSUR Opljačkan usred “bijelog dana” i to u centru grada…

Čuveni balkanski umjetnik i glumac Irfan Mensur opljačkan je u centru Read more

BEOGRAD Policija pronašla Fatimu: Jordanka koja je širila HIV Beogradom

Fatema Alas (38) bavila se prostitucijom u centru Srbije, a Read more

BEOGRAD Legija ostaje još dvije godine u srpskom “Alkatrazu”…

U posebnom odeljenju zatvora u Požarevcu, poznatom i kao srpski Read more

Komentariši