IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 5. januar 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-Djevica se okreće Jarcu, Vaga ima dovoljno strpljenja, a Bik se uzalud nervira. S druge strane, Strijelac nervozan, a Ovan ima dosta toga da riješi. Ovo je dnevni horoskop za 05. januar 2019. godine.

OVAN


Osjećate da u vašem kolektivu vladaju negativne vibracije koje vam nikako ne odgovaraju. Novo poznanstvo kojem ste se okrenuli može da probudi u vama jake emocije, iako to niste ni malo očekivali. Problemi sa nervozom.

BIK


Očekuju vas manje promjene koje biste mogli lako da prihvatite. Trenutna situacija vam ide u prilog. Udvara vam se osoba koju ne poznajete dovoljno dobro ali na neki način osjećate da vam njena energija prija. Nervni sistem je osjetljiv.


BLIZANCI


Možete da očekujete promjene kada je u pitanju vaš poslovni status. Vrijeme je da napravite neke drastične poteze. Voljena osoba će vam pokazati svoje pravo lice. Nećete biti preterano zadovoljni. Zubi su vam osjetljivi.


RAK


Moguće je putovanje kao i pokretanje poslovnih kontakata koji bi mogli da vam budu veoma važni. Dopada vam se osoba koja djeluje nekako distancirano ali ćete ubrzo shvatiti da je to bila njena maska. Dobro se osjećate.

LAV


Ukoliko ste zabrinuti za svoje finansije to nije bez razloga. Okolnosti u kojima se nalazite vam trenutno nisu naklonjene. Moguće je da će vam se bivša ljubav vratiti iako je niste zvali nazad. Problemi sa krvotokom.

Čitaj još:   VUČIĆ O ODLUCI PUTINA: Pozicija Srbije nije laka, očekujem pritiske... (foto, video)


DJEVICA


Očekuju vas konflikti u bliskom okruženju. Pred vama je period u kojem ćete imati razne poteškoće na poslu. Iako ste veoma zaljubljeni u voljenu osobu ne možete da budete nesvjesni njenih mana. Skloni ste alergijama.


VAGA


Očekuje vas naporan dan u kojem ćete mnogo energije i vremena trošiti na vaš posao. Potrebne su vam promjene na ljubavnom planu. Usamljeni ste i taj osjećaj vam jako smeta. Problemi sa stomakom su mogući.


ŠKORPIJA


Imate priliku da ostvarite veći deo svojih planova vezano za posao. Potrudite se da date svoj maksikum na ovom polju. Nekako neočekivano ulazite u novu vezu i to sa osobom koju dugo poznajete. Imate puno energije u sebi.

STRİJELAC


Manje prepreke na polju formalnosti i papirologije bi mogle da vas zadese. Pred vama je povoljan period da ih riješite. Poznanstvo koje ste ostvarili će biti važnije nego što ste očekivali. Osjetljiv urogenitalni trakt.


JARAC


Možete da se nadate poboljšanju na poslovnom planu. Pred vama je period u kojem ćete imati važna dešavanja. Niste sasvim sigurni da li sa voljenom osobom želite da mijenjate neke stvari. Izbjegavajte masnu hranu.


VODOLIJA


Možete da se nadate odmoru koji vam je sada neophodan. Pred vama je novi ljubavni izazov jer želite da osvojite osobu koja djeluje kao da je neosvojiva. Problemi sa nesanicom i nervozom su mogući kod vas.

Čitaj još:   DANAS JE PRAVI PROLJETNI DAN: Sunčano, i do 19 stepeni C... (foto)


RIBE


Ukoliko se bavite poslom koji je povezan sa inostranstvom možete da očekujete veliki uspjeh. Uživate u prijateljskom odnosu sa vašom simpatijom i za sada još uvek niste spremni da joj pokažete osjećanja. Zdravlje je dobro.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši