IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILE,NAKUCAO MNOGE SMS PORUKE: Oni koji su ih dobili ostali ZATEČENI SADRŽAJEM

MILE Dodik odavno poistovjećuje sebe i svoju stranku sa RS- om, a ovaj put predsjedavajući Predsjedništva BiH nije zvao Treći pješadijski (Republika Srpska) puk na proslavu Dana RS…

BANJA LUKA:Regija, Vijesti, srijeda, 09.01.2018…11:32… MILE,NAKUCAO MNOGE SMS PORUKE: Oni koji su ih dobili ostali ZATEČENI SADRŽAJEM

Kao i prethodnih godina, mnogi Banjalučani, ali i građani širom Republike Srpske, i danas su dobili SMS poruke kojima ih SNSD poziva na svečani defile i proslavu Dana RS.

Savez Nezavisnih socijaldemokrata i ove godine je posredstvom društvenih mreža i SMS poruka pozvao svoje članstvo da istakne zastave na svoje kuće i stanove i dođe na tradicionalnu paradu povodom Dana Republike Srpske.

-Sutra slavimo Dan Republike. Pridružite se proslavi, istaknite zastave Srpske na vaš dom, a u 12 h dođite na svečani defile na Trgu Krajine u Banjaluci.

alt

SMS ovakvog sadržaja dobili su mnogi Banjalučani, oni koji nisu članovi SNSD, zbog čega su ostali zatečeni.

Čitaj još:   SAMO NEKE KRIMINALNE RADNJE LAKTAŠKOG KABADAHIJE: "Prointer- Dodik tata javnih nabavki"!?

Nije ovo prvi put SNSD poziva na manifestacije koje organizuju institucije Republike Srpske. Slično je bilo i ranijih godina, prilikom drugih proslava i obilježavanja.

Lokalni odbori SNSD Banjaluka svom članstvu su se obratili preko Vibera, a od svakog Reonskog odbora GO SNSD Banjaluka traži se da dovede 300 članova na svečani defile.

alt

Radi se o ponašanju kojeg godinama praktikuje i sam predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, koji se ni kao predsjednik Republike nikada nije trudio razdvojiti stranačku od funkcije na koju su ga građani izabrali.

Dodik odavno poistovjećuje sebe i svoju stranku sa Republikom Srpskom, a ovaj put kao predsjedavajući Predsjedništva BiH nije zvao Treći pješadijski (Republika Srpska) puk na proslavu Dana RS.

izvor agencije

Njemačkom tužitelju predata imena 22.000 pripadnika VRS-a, reagovao Dodik

Predsjednica Udruženja “Majke Srebrenice” Munira Subašić predala je njemačkom tužitelju Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši