IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Wahiba, žena zbog koje je Frank Riberi prešao na islam…

Ribery je već 15 godina u braku s Wahibom Ribery, Francuskinjom alžirskog podrijetla koja mu je potpuno promijenila život. Zbog nje je Ribery prešao na islam, a novinarima je rekao da ga je nova vjera ojačala kao čovjeka i kao igrača.

MINHEN:Svijet, Sport, Fudbal, Vijesti, četvrtak, 10.01.2018…19: 09…  Wahiba, žena zbog koje je Frank Riberi prešao na islam…

FUDBALSKI ili svijet SPORTA bruji o ispadu Francka Riberyja koji je jer je takav kakav jeste izvrijeđao novinare i javnost nakon što su ga optužili za rastrošnost.

Riberyja su optužili za snobizam nakon što je na Instagram postavio uz svoju fotografiju, odresak umočen u zlato, a on je nakon toga postavio bijesnu objavu na Instagram.

“U 2019. godini supruga i ja se nećemo ustručavati. Počet ćemo sa svim zavidnima, mrziteljima, svima onima koji su nastali iz od probušenog kondoma. Jebem vaše majke, vaše bake i čitavo vaše porijeklo”, napisao je iznimno popularni fudbaler…

Ribery je već 15 godina u braku s Wahibom Ribery, Francuskinjom alžirskog podrijetla koja mu je potpuno promijenila život. Zbog nje je Ribery prešao na islam, novinarima je rekao da ga je nova vjera ojačala kao čovjeka i kao igrača.

Čitaj još:   NOKAUT FAZA: Prve fotke Dodika, nakon navodne tuče s Lukačom, šta je to na obrazu ISPOD OKA? (foto)

Wahiba Ribery nije klasična WAGsica i zaista je samozatajna. Franku je rodila četvero djece koja nose imena Seif el Islam, Mohammed,Hizya i Shakinez Ribery.

Supruga Bayernove zvijezde ne krije da je velika vjernica pa je njezin a ne samo i nje Instagram profl prepun molitvi na arapskom, simbola mjeseca i zvijezde, ali i turskog predsjednika Erdogana čija je velika obožavateljica…

http://iBalkan.net.

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   DRAMA NA OBALI: Policija uhvatila investitora iz Kahramanmaraša, pokušao da bježi jedrilicom iz Marmarisa... (foto, video)

Komentariši