IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 12. januar 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Rak oprezan, Lav se snalazi u ulozi menadžera, Vaga se okreće sportu, dok Škorpija ima dobar odnos sa Jarčevima i Ribama. Ovo je dnevni horoskop za 12. januar 2019. godine.

OVAN


Nemojte da vjerujete u sve glasine koje kruže oko vas. Nije baš svaki trač istina. Provjerite sve informacije. Moguće je da idealizujete osobu do koje vam je stalo i da vam nije lako da prihvatite realnost. Nizak pritisak.


BIK


Najbolje bi bilo da pokušate da se bolje skoncentrišete na vaš posao. Od vas zavisi ishod okolnosti u kojima se nađete. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa jednom Ribom. Izbjegavajte alkohol i poroke.

BLIZANCI


Možete da se nadate dobrom odnosu sa saradnicima. Pred vama je generalno povoljan dan za ovo polje. Krijete svoja osjećanja jer ni sami niste spremni da se sa njima suočite. Imate dileme. Prijala bi vam masaža.


RAK


Očekuje vas napet dan i mnogo poslovnih promena vam dolazi, pred vama su prilično promjenljive okolnosti. Niste spremni za velike promjene kada je u pitanju polje emocija. Posjetite stomatologa radi kontrole.

LAV


Brine vas to što oko sebe nemate adekvatne saradnike koji bi u poslovnom smislu mogli da vam pokažu podršku na pravi način. Moguće je da ćete imati neke kočnice u svojim pokušajima da simpatiji. Osjetljiva vam je kičma.

Čitaj još:   NIJE GA BILO NA IZRICANJU PRESUDE: Darko Šarić dobio devet godina za pranje 20 miliona eura... (foto i video)


DJEVICA


Hvata vas nervoza na poslu. Imate utisak da nećete moći da postignete baš sve ono što ste sebi zacrtali. Emocije su vam u minus fazi. Ni sami ne znate na koji način da popravite okolnosti. Povećajte unos vitamina.


VAGA


Neke odluke koje ste donosili bi mogli da promjenite u poslednji čas. Ishod poslovne situacije će biti sasvim neočekivan. Možete da se nadate zanimljivim dešavanjima na ljubavnom planu. Mogući su problemi sa holesterolom.


ŠKORPIJA


Niste zadovoljni situacijom na polju finansija i potrebno vam je dosta vremena kako biste popravili okolnosti. Na emotivnom planu osjećate neku dozu nestabilnosti u odnosu sa partnerom. Provjeravajte krvni pritisak.

STRİJELAC


Pod velikim ste pritiskom i ne možete sada da donosite prave odluke na poslu. Poradite na vašem strpljenju. Partner vam je maksimalno posvećen i na polju ljubavi nemate probleme. Srećni ste. Moguća je glavobolja.


JARAC


Daćete sve od sebe kako biste ostvarili pozitivne pomake na poslovnom polju. Spremni ste da vrijedno radite. Dopada vam se osoba koja djeluje originalno i drugačije od drugih. Mogući su manji problemi sa bešikom.


VODOLIJA


Pokušajte da poslušate savjet od starijeg kolege koji će znati na pravi način da vas uputi u posao. Dolaze vam promjene na emotivnom polju. Iako niste to očekivali., veza sa voljenom osobom se privodi kraju. Zdravlje je dobro.

Čitaj još:   VIC DANA: Pacijent kod doktora sa nizom zdravstvenih problema i žali mu se na... (foto)


RIBE

Ukoliko se bavite privatnim poslom očekuje vas prilika da ostvarite mnogo bolje stanje na polju zarade. Na polju ljubavi vas ne očekuje previše promjena tokom današnjeg dana. Povedite računa o želucu i lošem varenju.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši