IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Darko, mnogi zabrinuti zbog neodgovornosti: Oduvijek si živio 200 na sat… (FOTO) (VIDEO)

Mnogi se pitaju da li je Darko zaista izvukao lekciju iz nesreće koja se umalo završila s kobnim posledicama…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, Vijesti, subota, 12.01. 2018. 22: 59… Darko, mnogi zabrinuti zbog neodgovornosti: Oduvijek si živio 200 na sat… (FOTO) (VIDEO)

Darko Lazić 23. oktobra prošle godine doživio je stravičnu saobraćajnu nesreću od koje se i danas oporavlja. Prilikom prevrtanja automobila marke BMW Darko je zadobio teške tijelesne povrede, sa kojima se lavovski borio: potres mozga, povredu kičme, hematom na lijevom bubregu, nagnječenje plućnog krila, probijenu plućnu maramicu, polomljena rebra, prelom butne kosti, višestruki prelom noge, kao i prelom karlične kosti.

Međutim, 80 dana nakon saobraćajke javnost je pobijesnela kada je videla sa menadžerom i prijateljem Miljanom Vračevićem u automobilu, kako se vozi bez pojasa. Dvojac je pjevao i gledao u kameru telefona umjesto na drum, a Vračević je snimak povrh svega i objavio na društvenim mrežama.

“Veži pojas, bre!”, “Opet se voziš bez pojasa”, “Nije vam pametno da u toku vožnje pjevate i snimate se”, samo su neki od komentara koji su se nizali kraj ove objave.

Pjevač se na ove komentare nije obazirao, ali jedan od njegovih prijatelja veoma je burno reagovao. Kako se navodi, Darko je “uvijek živio 200 na sat” i očito će tako i nastaviti…

– Ne može Darko da se promijeni nikad. Nije njemu ovo prvi put da se slupa autom ili izazove udes. Mislili smo da će se ovoga puta bar malo trgnuti, budući da je jedva preživio, ali i zbog toga što će dobiti još jedno djete, ali džaba. On je oduvijek živio 200 na sat i očigledno će tako nastaviti da živi

– Od kad je napustio Institut za rehabilitaciju i vratio se u Brestač, ne vježba, ne ide na terapiju, već samo spava, jede i pije. Nije išao ni na kontrole, nije uradio potrebne analize i dijagnostiku bubrega, čija je funkcija oslabljena – pričao je prijatelj.

Čitaj još:   BANJA LUKA: PORUKE DODIKU I LUKAČU, "Počinjemo ustanak, uzmi bisage Milorade, sjedi u avion i putuj..." (foto)

Sa druge strane, iz Instituta za rehabilitaciju potvrđeno je da se Darko nije vratio, niti javio.

– Darko nije kod nas, iako je rekao da će odmah poslije Božića nastaviti sa terapijom. Nije ni pozvao da se raspita o raspoloživosti kapaciteta smiještajnih jedinica. On bi trebalo da boravak za sebe i pratioca ubuduće finansira sam, ali je možda loša finansijska situacija razlog nedolaska. Ne znamo – ističu oni.

Međutim, njegov vozač i menadžer Miljan demantovao je navode da Darko nije bio vezan.

– Darko je bio vezan, ali zbog povreda rebara nije mogao da stavi pojas preko ramena, već je bio oko struka i rukom ga je pridržavao – rekao je on, vidno iznerviran pričama koje je čuo na Darkov račun…

– Kako to mislite da je bahat?! Kako ako sjedi na mjestu suvozača i vozi se 40 na sat? Fotografija koju smo napravili u autu na kojoj, istina je, nema pojasa nije načinjena tokom vožnje, već dok smo stajali – dodao je on.

– To što smo pjevali u autu i malo se opustili poslije svega što je Dare preživoo nikome ne bi trebalo da smeta. Naprotiv! Kakav smo mi to narod?! – pita se Darko prijatelj i poslovni saradnik…

Sa druge strane, Damir Okanović iz Komiteta za bezbjednost u saobraćaju nije želio da komentariše ovaj slučaj.

Čitaj još:   AKO MU SE DRITAN NE UVALI: Jakov MILATOVIĆ predvodi delegaciju Crne Gore na zasijedanju Generalne skupštine UN u Njujorku... (foto)

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši