IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 13. januar 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Dobar provod za Ovna, Bik previše nervozan, Blizancima nov posao, Rak ima dobre saradnike, Lav i Djevica okrenuti poslu, Vaga raspoložena, izazovi pred Škorpijom, putovanje za Strijelca, Jarca služi zdravlje, dobar dan za Vodoliju, a Ribe zadovoljne. Ovo je dnevni horoskop za 13. januar 2019. godine.

OVAN


Možete se nepromišljeno upustiti u posao koji vam kasnije donosi štetu. Nepovoljan je dan za nove odluke. Potrebno je da izdvojite više vremena kako biste voljenoj osobi dokazali vašu ljubav. Bolovi u predjelu vrata.

BIK


Veoma ste snalažljivi i uspjećete da izađete na kraj sa negativnim poslovnim okonostima do kojih je došlo tuđom krivicom. Važno je da se ne plašite svojih emocija. Prihvatite svoja osjećanja. Potrebam vam je odmor.


BLIZANCI


Niste zadovoljni poslovnom situacijom i spremni ste da se pokrenete kako biste realizovali bitne promjene. Pokažite voljenoj osobi da ste spremni da ozbiljnije poragovarate na temu zajedničke budućnosti. Izbjegavajte cigarete.


RAK


Nećete se pokajati ako budete uzeli stvari u svoje ruke. Dolazi vrijeme u kojem ćete uspjeti da ostvarite poslovni napredak. Jedno loše iskustvo iz prošlosti ne znači da neka sledeća ljubav neće biti bolja. Provjerite svoju dioptriju.

LAV


Moguće je da ćete danas doneti važnu odluku. Pred vama je povoljan dan za pokretanje poslovnih dešavanja. Ukoliko ste slobodni možete da očekujete novo poznanstvo koje će vam jako prijati. Treba vam opuštanje sa prijateljima.

Čitaj još:   Brojne NEPRAVILNOSTI: Koliko je prošle godine dodijeljeno POČASNIH državljanstava u CG... (foto)


DJEVICA


Očekuje vas dan u kojem ćete uspjeti da ostvarite neki manji poslovni pomak. Poradite na svojoj organizaciji poslova. Imaćete novo poznanstvo koje će u vama pokrenuti veoma jake emocije. Psihički ste preopterećeni.


VAGA


Pokušavate da pronađete rješenje za poslovne okolnosti koje nisu ni malo povoljne i lake. Osjećate se prilično zabrinuto. Budite iskreni prema sebi, pa ćete onda moći da budete iskreni i prema partneru. Osjetljivi sinusi.


ŠKORPIJA


Obratite pažnju na nova dešavanja koja vas okružuju. Nije svaka osoba sa kojom se susretnete iskrena prema vama. Možete da očekujete veoma povoljne okolnosti koje će vam doneti priliku za novu vezu. Problemi sa krvnom slikom.

STRİJELAC


Nije pretjerano povoljan dan za posao. Nemojte da očekujete previše i budite spremni na neke zastoje. Teško vam je da se pomirite sa tim da je kraj veze u koju ste uložili mnogo vremena i energije. Izbjegavajte pretjerano naprezanje.


JARAC


Nemate dovoljno povjerenja i smatrate da su vaše kolege ipak na svojoj, a ne na vašoj strani. Teško vam je da ostvarite stabilnost pored partnera koji nije siguran šta želi. Mogući problemi sa alergijskim reakcijama.


VODOLIJA


Bićete preopterećeni obavezama danas i to vam neće ostaviti puno prostora i vremena za promjene. Moguće je da imate krizu sa bračnim partnerom i da vaš odnos generalno ide ka nekim problemima. Nije pretjerano povoljan dan.

Čitaj još:   HOROR, TEŠKA NESREĆA: UDES, ima povređenih i mrtvih, više hitno prevezeni u Klinički centar... (foto)


RIBE


Možete da očekujete srećne okolnosti koje će vas dovesti do mogućnosti da ostvarite poslovno napredovanje. Teško vam je da donesete novu odluku jer i dalje volite partnera iako niste srećni pored njega. Malaksalost vas prati.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši