IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NASTAVLJA SE, PRETRESI I HAPŠENJA: Uhapšeni Kekin brat i Cunerov sin…

U toku je munjevita akcija policije u kojoj su sprovedeni pretresi kuća i privođenja najviših pripadnika beogradskog podzemlja…

BEOGRAD: Srbija,Crna Hronika,Vijesti, subota,12.01.2018…15:51,NASTAVLJA SE, PRETRESI I HAPŠENJA: Uhapšeni Kekin brat i Cunerov sin…

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, među uhapšenima su i Dragan Stojanović, brat vođe novobeogradskog klana Dejana Stojanovića Keke, Vladan M, visokopozicionirani pripadnik Kekine grupe i Petar Guzijan, sin ubijenog Jovana Guzijana Cunera, zbog pokušaja ubistva septembru 2018. godine. Inače, Cunerov sin je u medijima u nekoliko navrata označavan kao novi vođa zemunskog klana…

Kako se saznajeu medijima, Cunerov sin je osumnjičen za pokušaj ubistva Dragana Miladinovića Gageca, bivšeg pripadnika zemunskog klana. Sumnja se da je on avgusta prošle godine u Bulevaru Mihajla Pupina, iz automobila u pokretu, ispalio više hitaca u Miladinovića, koji je bio na motoru, ali ga je promašio.

Saznajemo, motiv je dugogodišnji sukob porodica Guzijan i Miladinović. A, naime uhapšeni Petar navodno je sumnjao da je Miladinović ubio njegovog oca Cunera 2002. godine i stoga je ljetos pokušao da ga osveti. Inače, Gagec je nedavno optužen da je učestvovao u prvoj otmici zemunskog klana 1997. godine poslije koje se oteti Novak Stevanić ubio.

Čitaj još:   ISPOVJEST VOZAČA KOJI JE PROPAO KROZ ASFALT: U sekundi sam nestao... (foto, video)

Navodno, u današnjoj akciji pao je i Predrag Krajinović zvani Hajdar, koji je već osuđivan za ubistvo i koji je poznatom po trgovini oružjem.
 

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas je poslije sjednice Savjeta za na-cionalnu bezbjednost u Predsejdništvu najavio žestok obračun sa krimina-lom i udar na mafiju, kao i drakonske kazne za mafijaše, silovatelje, nasilnike, ubice dece, ubice i dilere droge.

Ministar MUP Nebojša Stefanović najavio je juče udar na sve koji se bave krivičnim dijelima nasilja,ubistvima,pokušajima ubistava,trgovinom narko-tika i drugim najtežim delim. „Insistiraćemo na stalnoj akciji i nećemo dozv-oliti da ovi ljudi budu mirni i da se osećaju lagodno”, kazao je Stefanović.

izvor agencije

Komentariši