IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 15. januar 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovnu bitan novac, Bik plaši saradnike, Blizanci uspješni, Rak pretjeruje, Lav ulazi u romansu, Djevica uživa, Vaga nervozna, Škorpija pakuje kofere, Strijelac i Jarac nemaju probleme, Vodolija usamljena, a Ribe se zaljubljuju. Ovo je dnevni horoskop za 15. januar 2019. godine.

OVAN

Rješenje problema koje ste očekivali ipak neće doći tako brzo kao što ste se nadali. Moguće su nove komplikacije. Osjećanja koja gajite prema voljenoj osobi za sada vam nisu uzvraćena. Pazite na svoje srce.

BIK

Iako nije sve krenulo po vašem planu i situacija se stalno mijenja, nije sve potpuno van vaše kontrole. Potrudite se da napravite neki red. Neodlučni ste u vezi vaše budućnosti sa partnerom. Osjetljiva bešika i urinarni trakt.

BLIZANCI

Moguće je da ćete pogriješiti ako danas sklapate neku novu saradnju. Najbolje bi bilo da važne odluke donesete neki drugi dan Komunikacija sa voljenom osobom nije najbolja i oboje nosite deo krivice. Izbjegavajte cigarete.

RAK

Moguća je prolazna finansijska kriza uslijed novih neočekivanih troškova. Iako ste materijalno obezbjeđeni, osjećate da vam partner ne pruža sve. Teško vam je da doprete do njegovih iskrenih emocija. Pazite na štitnu žlezdu.

LAV

Danas bi bilo najpametnije da ništa ne rizikujete. Sve probleme koji se možda jave ćete prije riješiti igrajući na sigurno. Postaje sve jasnije da vaš partner nije ono čemu ste se nadali u početku. Glavobolja vas često prati.

Čitaj još:   ISPUNILA MU SE VELIKA ŽELJA: Novak Đoković u Visokom upoznao "posebnu osobu"... (foto)

DJEVICA

Sa osobom rođenom u znaku Riba možete da ostvarite povoljnu poslovnu saradnju. Posao sklopljen sa Jarcem vam neće doneti dobit. Bilo bi dobro da se distancirate od svih negativnih emocija. Tegobe vezane za krvotok.

VAGA

U periodu koji vam predstoji bićete opterećeni mnogim obavezama koje niste očekivali. Vaš partner miješa prijatelje i porodicu u vaše probleme, a vi se ne slažet da je to rješenje. Pokušavate da to prekinete. Zglobovi su osjetljivi.

ŠKORPIJA

Poslovni problemi se komplikuju do te mere da vam je jasno da ne možete sami, ali ne znate ni kome da se obratite za pomoć. Iako je voljena osoba tu za vas i pruža vam podršku, to vam nije dovoljno. Problemi sa leđima.

STRİJELAC

Dolazi vam period olakšanja. Moguće je da ćete konačno riješiti neki problem iz prošlosti koji je dugo stajao po strani. Moguće je da ćete ponovo ostvariti kontakt sa nekom osobom sa kojom ste imali avanturu. Zdravlje je dobro.

JARAC

U fazi koja vam dolazi ćete protraćiti mnogo vremena na jadministrativnih problema. Ako otvoreno pokažete partneru šta vas muči, ovo je vrijeme kada možete da očekujete razumjevanje. Izbjegavajte alkohol.

VODOLIJA

Osoba dosta starija od vas će vam pomoći da ostvarite većinu svojih poslovnih ambicija. U vaš život ulazi nova osoba koja će izazvati pomješana osjećanja. Ne uliva vam dovoljno povjerenja. Prijaće vam rekreacija.

Čitaj još:   Zašto je Italiju toliko pogodio koronavirus? (foto)

RIBE

Danas je moguć veliki preokret po pitanju posla. Možete očekivati uzbudljiv i dinamičan dan. Polako se približavate svojoj simpatiji. Razvijate bliskost i neka nova osjećanja, a ni ona nije ravnodušna. Odlično zdravlje.

http://ibalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši