IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR: Nikšićanin, vozio sa 4, 31 promila u krvi, uhapšen tokom kontrole…

Nikšićanin D.V. (54) uhapšen je kada je tokom kontrole utvrđeno da je imao 4,31 promila alkohola u krvi…

NIKŠIĆ:Crna Gora, Crna Hronika,Vijesti..ponedeljak, 14.01.2018…21:51  HOROR: Nikšićanin, vozio sa 4, 31 promila u krvi, uhapšen tokom kontrole…

D.V. je upravljao “golfom 2”, a zaustavljen je na putu Nikšić– Podgorica u mijestu Brlji…

Iz policije su saopštili da je alkotestiranjem vozača “Golfa II” konstatovano je prisustvo alkohola u organizum u koncentraciji od 4,31 g/kg alkohola.

“D.V. je lišen slobode nakon čega je uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka priveden Sudu za prekršaje u Podgorici – Odjeljenjeu Nikšiću, na dalju nadležnost”,navode u saopštenju.

Dalje navode da je nikšićka policija, zbog upravljanja vozilima pod dejst-vom alkohola, uhapsila 35 osoba, a privremeno su oduzete 62 vozačke dozvole.

“Osim toga, službenici CB Nikšić su zbog upravljanja vozilima pod dejstvom alkohola izdali 40 naloga za naplatu mandatne kazne onim licima koja su upravljala vozilim pod dejstvom alkohola u koncentr-aciji iznad 0,30 g/kg, dok su podnijeli 87 prekršajnih prijava licima koja su upravljala vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji iznad 0,50 g/kg i licima koja su odbila alkotestiranje. Lišeno je slobode 35 lica a privremeno su oduzete 62 vozačke dozvole”, zaključili su u saopštenju.

Čitaj još:   POZNATO KO JE RANJEN U PUCNJAVI: Identifikovan napadač koji je izrešetao BERANCA u kafani- Za njim se još traga... (foto)

Službenici Centra bezbjednosti Nikšić zbog vožnje pod dejstvom alkohola izdali su 40 naloga za naplatu kazne vozačima su imali iznad 0,30 promila alkohola u krvi.

“Podnijeli su 87 prekršajnih prijava vozačima koji su bili pod dejstvom alkohola iznad 0,50 g/kg i onima koji su odbili alkotestiranje. Uhapšeno je 35 ljudi, a privremeno su oduzete 62 vozačke dozvole”, saopšteno je iz policije.

iBačlan.net/Vijesti.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši