IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVİ PAZAR: Rasim Ljajić, čovek svoje čaršije, roditeljske i bratske podrške

U velikom broju raznih saopštenja, objava, izjava i statusa na javnim mrežama zapala nam je za oka ova izjava jedne majke.

Majka šuti i trpi a kada progovori onda priča srcem pa je tako i majka našeg Adela smogla snage i javno iznela svoje impresije o jednom čoveku koga narod pre svega poštuje zbog onog što je postigao i učinio za ovu čaršiju.

Pismo majke Bebe Zeković u cjelosti prenosimo:

Rasim Ljajić ! Osećam potrebu da nešto napišem o njemu u ovom trenutku. Nisam u nijednoj partiji i nikad neću biti a Majka sam dečaka kojem se desilo stanje kojem ne bih nikom pozeljela da prodje, a mi smo prošli porodično kroz to i hvala Allahu dobro je.

Onako slomljeni čekajući da nam dete oči otvori, prst pomjeri, bilo kakav znak života da da-hvala Allahu na svemu, Rasim Ljajić dolazi i obilazi naše dete tri puta u Beogradu nudeći svoju nesebičnu pomoć od srca što sam osjetila iz njegovih riječi meni upućenih kao majci a njega kao roditelja.

Čitaj još:   RED KIŠE I SNIJEGA, I TO SVE DO…: Vrijeme koje se očekuje u narednih nekoliko dana... (foto)

”Sve što vam treba a ja sam u mogućnosti, molim vas recite”.

Osjeti se to , vidi se vidi se to u čovjeku kad je iskren.

Naravno pa to smo mi PAZARCİ.

Ovim putem htela bih da se zahvalim njemu kao čoveku iz naše čaršije, komšiji, bratu. HVALA NA VREMENU KOJE JE ODVOJİO ZA MOJE DİJETE DA GA OBİDJE İ UPUTİ RİJEČİ KOJE MNOGO ZNAČE U TOM TRENUTKU od bilo koga posebno za mog Adela.

Mama Adela Zekovića.


Prilog i fotografije pripremio Senko Župljanin uz pomoc FB profila Stari dedo

http://İBALKAN.NET

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Komentariši