IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 20. januar 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan upoznaje drugog Ovna, Bik na mukama, Blizanci vrijedni, posao za Raka, Lav optimističan, zarada za Djevicu, Vaga bira jogu, Škorpija u ekstremu, Strijelac u brigama, Jarac zarađuje, Vodolija i Ribe napete. Ovo je dnevni horoskop za 20. januar 2019. godine.  

OVAN


Vaša očekivanja u ovom trenutku su velika ali nerealna. Postavite sebi manje ciljeve da se ne bi razočarali. Ne želite da voljenoj osobi išta nedostaje pored vas. Posvećujete joj puno pažnje. Moguća je vrtoglavica.


BIK


Poslovno okruženje vam nije naklonjeno, ali vi i u takvim uslovima pokušavate da pokažete svoju vrijednost. Razvijate nove emocije prema osobi koju ste relativno skoro upoznali. Dobro se osjećate i nemate probleme sa zdravljem.

BLIZANCI


Prepreke koje vam se danas javljaju na poslu ćete uspjeti da prevaziđete uz pomoć osobe rođene u vazdušnom znaku. Vaše samopouzdanje i opuštenost će vam doneti mnogo flerta i novih poznanstava. Zdravlje je dobro.

RAK


Ako ste u ulozi šefa, ovo je period u kome osjećate da gubite autoritet i preispitujete svoje poslovne odluke. U odnosu sa partnerom vam najviše fali povjerenja što jeste realan problem. Hronične tegobe vam se vraćaju.


LAV


U poslednji čas vaše probleme na polju posla može riješiti pomoć osobe iz inostranstva. Ne ustručavajte se da je prihvatite. Iako pokazujete da uživate u slobodi i da vam ona odgovara, maštate o vezi. Bavite se sportom!

Čitaj još:   JOŠ NE PLANIRA DA SE POVUČE: Mira Banjac, uskoro će zakoračiti u desetu deceniju, priznaje da i dalje raditi punom parom! (foto)


DJEVICA


Današnji dan je jako povoljan za posao. Čini se da u njemu nećete imati nikakvih briga ili problema. Ako je vaš partner osoba rođena u vatrenom znaku, može doći i do raskida. Čuvajte bubrege i urinarni trakt.


VAGA


Očekuje vas mnogo izazova za koje niste baš spremni, a mnogo očiju je uprto u vas. Ne osjećate kao da je ozbiljna veza nešto što sada želite, a takve ponude vam dolaze od strane rzličitih osoba. Problemi sa krvnom slikom.


ŠKORPIJA


Problemi na poslovnom planu će vam se danas lako rješavati. Vaš stres polako popušta. Trenutna situacija vas sve više ostavlja razočaranim. Veza sa voljenom osobo ne ide onako kako ste zamislili. Imunitet vam je oslabljen.

STRİJELAC


Dok ne raskrstite sa svim starim obavezama ne želite da započinjete bilo kakav novi posao, iako vam se nudi mogućnost. Ako ste sami, moguće je da danas ostvarite značajno poznanstvo. Ubrzan rad srca.


JARAC


Mogući su gubici za sve koji se bave trgovinom, komunikacijama ili transportom. Danas je bolje da ne ulažete mnogo. Iako osjećate da sve više iscrpljujete svoje emocije, spremni ste da radite na tome. Grudni koš je osjetljiv.


VODOLIJA


Do rješenja problema ćete doći brže od očekivanog. Ovo je jako povoljan dan po pitanju posla. Vaš partner stalno nalazi povod za raspravu, ali vi niste raspoloženi za teške riječi. Razmišljate o prekidu veze. Sinusi su vam osjetljivi.

Čitaj još:   Poslanica Skupštine Crne Gore Aleksandra VUKOVIĆ: Došlo je vrijeme da kvazi vlada položi račune... (foto i video)


RIBE


Potrebno vam je vrijeme da se naviknete na promjene koje su se dogodile u vašem radnom okruženju. Iako ste svjesni brojnih mana vaše veze, želite da se borite za vašu ljubav. Povećan apetit i sklonost ka gojenju.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši