IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 24. januar 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan ima dobru ponudu, Bik ima problema, Blizanci idu na izlet, Rak ima saradnju s Djevicom, Lavu fali novca, Škorpija dobija novac preko Jarca ili Strijelca, Vodolija razmšlja, Ribe srađuju s Lavom. Ovo je horoskop za 24. januar 2019. godine.

OVAN


Moguće je da vam očekivani novac nije došao onda kada ste se nadali i da vam to sasvim mijenja koncepciju. Voljena osoba nije dovoljno otvorena prema vama i vi ste to primjetili.: Pazite na debelo i slijepo crevo.


BIK


Potpisivanje novog poslovnog ugovora bi za vas moglo da bude veoma važno. Spremni ste za nove poslovne odluke. Iako je partner često tvrdoglav vi ste ipak spremni da mu sve oprostite. Problemi sa aknama.

BLIZANCI


Poslovno okruženje u kojem se nalazite vam više ne odgovara. Spremni ste da napravite prvi korak ka promjenama. Osjećate se kao da više nemate istu dozu emocija i da ste počeli da se hladite. Posetite lekara.


RAK


Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana ostvariti sasvim dobre poslovne rezultate i da ćete biti zadovoljni. Pred vama je faza u kojoj ćete lako sklapati nova ljubavna poznanstva. Pazite na srce.

LAV


Poslovna situacija u kojoj se nalazite bi mogla da se promjeni iako to ne očekujete. Odnos sa voljenom osobom nije isti kao prije i vi osjećate da nešto nije uredu. Ne volite neiskrenost i to vam ne prija. Pazite šta jedete.

Čitaj još:   JELENA odbrusila Arkanovom sinu– Balašević, je veliki jugoslovenski sin, a ARKAN ratni zločinac i kriminalac... (foto)


DJEVICA


Pokazaćete da ste spremni da uzmete stvari u svoje ruke i da možete da organizujete poslove bolje od vaših prethodnika. Voljena osoba će pokušati da izmanipuliše neke vaše reakcije. Problemi sa sinusima.


VAGA


Poslovna situacija je generalno dobra kod vas. Ne biste trebali da očekujete veće promjene na ovom polju. Možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite stabilizaciju u odnosu sa partnerom. Odlično se osjećate.


ŠKORPIJA


Moguće je da ćete tokom današnjeg dana dobiti priliku da napredujete i da pređete na neku veću poziciju. Spremni ste da se maksimalno posvetite osobi do koje vam je zaista stalo. Problemi sa očima i vidom su mogući.

STRİJELAC


Pred vama je šansa da se posvetite novim poslovima koje ste pokrenuli u prethodnom periodu. Sa voljenom osobom imate razne nesuglasice koje vas na neki način opterećuju. Izbjegavajte pretjeran napor.


JARAC


Poslovna dešavanja vas ne opterećuju tokom današnjeg dana. Sve ste doveli u red i imate priliku da se malo odmorite danas. Očekuje vas povratak osobe iz prošlosti. Tada niste imali hrabrosti. Odlično se osjećate.


VODOLIJA


Danas ste skloni tome da zbog nervoze i brzopletosti sami sebi zakomplikujete poslovnu situaciju. Problem u vašoj ljubavnoj vezi postoji i nećete ga riješiti ako ćutite. Potreban vam je odmor, što više sna.

Čitaj još:   Napadač stradao na licu mjesta, pucao na policajce koji su uzvratili... (foto)


RIBE


Moguće je da neke stvari neće ići onako kako ste očekivali tokom današnjeg dana pa je najbolje da ne rizikujete. Ukoliko ste slobodni, povoljan je dan za početak veze koja bi mogla da bude ozbiljna. Problemi sa cirkulacijom.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši