IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 25. januar 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan dobar dan za početak posla, Bik ima novu ljubav sa Djevicom ili Jarcem, Blizanci pozitivno misle, Rak dobar kolga, Lav ima kontrolu, Škorpija ima dobar dan za novac, Strijelac ima dobar dan, Vodoliji nedostaje kreativnost, Ribe rade naporno. Ovo je dnevni horoskop za 25. januar 2019. godine.

OVAN


Možete da očekujete generalno dobar dan za posao. Pred vama je povoljna atmosfera da razriješite neke važne stvari. Opušteni ste i voljenoj osobi stavljate do znanja da vaša namjera nije loša. Zdravlje je sasvim dobro.


BIK


Imate dovoljno iskustva na poslovnom planu i spremni ste da na osnovu onoga što ste naučili donesete ispravne odluke. Ljubav sa osobom iz inostranstva je nešto što će vratiti uzbuđenje i strast. Izbjegavajte unos alkohola.

BLIZANCI


Moguće je da ćete uspjeti da dođete do bolje zarade i da će vam se stanje na poslovnom polju generalno poboljšati. Sada niste spremni za početak neke ozbiljnije veze. Bez problema sa zdravljem kod vas danas.


RAK


Moguće je da ste skloni preuveličavanju situacija u kojima se nalazite. Povedite računa jer vam izigravanje žrtve ne može uvijek donijeti poene. Stanje u vašem braku je prilično nestabilno. Čuvajte se povreda.

LAV


Možete da očekujete da ćete zauzeti i da će vam današnji dan biti pun obaveza. Pred vama je dan u kojem vam polje emocija neće biti prioritet. Više ćete se posvetiti nekim drugim stvarima koje su vam važne. Moguć je pad imuniteta.

Čitaj još:   MI ZNAMO, ZNATE LI VI: Koji su muškarci najbolji za brak???


DJEVICA


Imaćete priliku da se odmorite i da nađete dovoljno vremena kako biste se malo izdvojili iz poslovnog okruženja. Pred vama je zanimljiv period kada je u pitanju ljubavno polje. Imate puno pozitivne energije!


VAGA


Odlično ste raspoloženi i imate puno motivacije pa vam nije teško da se svom poslu posvetite na pravi način danas. Želite da sačuvate brak iako ste imali neke probleme sa voljenom osobom. Pazite na probavu.


ŠKORPIJA


Nije povoljan dan za putovanja pa bolje izbjegavajte sada bilo kakve promjene po tom pitanju. Možete veoma lako doći do početka nove veze tokom današnjeg dana. Očekuju vas jako lijepi trenuci. Grlo vam je podložno upalama.

STRİJELAC


Pred vama je dan u kojem ćete moći da se malo odmorite od posla jer vas ne očekuje pretjerano veliki broj obaveza. Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Škorpije, lijepo se slažete. Zdravlje je odlično.


JARAC


Pred vama je dan u kojem ćete uspjeti da riješite neke manje probleme koji su vam se u prethodnom periodu pojavili na poslu. Zadovoljni ste onim što imate sa vašim partnerom. Prija vam umjerena fizička aktivnost.


VODOLIJA


Skloni ste pravljenju novih grešaka. Potrudite se da poradite na koncentraciji. Moguće je da ćete upoznati osobu koja će vam se na neki način predstaviti u lažnom svjetlu. Nemojte da vjerujete baš u sve. Moguća je glavobolja.

Čitaj još:   Uživo u Skupštini CRNE GORE: DRITAN VIKAO, VRIJEDAO I PRIJETIO poslanicima DPS- a (video)


RIBE


Imate utisak da ćete neke stvari morati da završite sami. Tokom današnjeg dana nećete dobiti pomoć koja vam je potrebna. Dopada vam se jedna osoba prema kojoj osjećate istovremeno i simpatije i poštovanje. Pazite na svoja stopala.

http://ibalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši