IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DODIK,SMIJEŠAN I OZBILJAN :”Možemo za samo tri dana da uspostavimo kontrolu na granicama”…

Bakir Izetbegović je juče pokrenuo inicijativu da se preispita prvo ustavnost naziva Republike Srpske…

SARAJEVO:BiH, Vijesti, četvrtak, 24.01.2019…07:59… DODIK,SMIJEŠAN I OZBILJAN :”Možemo za samo tri dana da uspostavimo kontrolu na granicama”…

– Nemamo povjerenje u Ustavni sud koji će uvijek donijeti odluku protiv RS. Ako SDA to želi da uradi, ja ću se zalagati za rigorozne mijere zaštite RS. Mi imamo napisane zakone tokom noći uspostavimo kontrolu nad granicama. Samo treba da zakažemo parlament i mi to možemo donijeti rekao je Dodik.

Na pitanje da li misli da bi Bošnjaci to mirno gledali, on je odgovorio: “A šta bi uradili?”.

POTOM Odgovarajući na pitanje da li je razgovarao sa bošnjačkim članom Predsedništva BiH Šafikom Džaferovićem nakon današnje najave apelacije, Dodik je odgovorio potvrdno:

Čitaj još:   OTAC KOSTE K. "UBICE SA VRAČARA", MOŽE NA SLOBODU POD JEDNIM USLOVOM: Moraće da dokaže da ga je sin snimao na kvarno!!! (foto, video)

– Da, razgovarali smo. Rekao sam mu:”Šta radiš, jeste li svjesni da pokrećete procese koji vama ne idu na ruku”. On tvrdi da je to nešto pravno. Stvarno mislim da je to nepotrebno, da to bitno uslovljava odnose i ja još uvijek vijerujem da se to neće desiti. To je podgrejalo samo vatru u BiH – kazao je Dodik…

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši