IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 26. januar 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan ima finasijske probleme, Bik igra na ljepotu, Blizanci ima mladalački duh, Rak nezainteresovan, Lav ima uspješan dan, Škorpija se kloni Djevice, Strijelac sposoban, Jarac loše procjenjuje, Vodolija nije organizovana, Ribe se forsiraju. Ovo je dnevni horoskop za 26. januar 2019. godine.

OVAN


Imate velika očekivanja na poslovnom planu i nadate se unapređenju iako možda još nema pravog osnova za to. Voljenoj osobi stavljate iskreno do znanja da vam je stalo do nje. Moguća je vrtoglavica.


BIK


Trudite se da pokažete nadređenima da ste spremni da se posvetite poslu kako bi kasnije bili nagrađeni. Dopada vam se osoba koju još uvijek ne poznajete dovoljno dobro. Dobro se osjećate. Zdravlje je stabilno kod vas.


BLIZANCI


Preporučuje se saradnja sa vatrenim znacima sa kojima se generalno nadopunjujete u svemu kada je posao u pitanju. Nova poznanstva vam dolaze tokom današnjeg dana. Bez ikakvih problema sa zdravljm.


RAK


Moguće je da trenutno niste spremni za pretjerano velike odgovornosti. Radije se držite po strani kada je u pitanju posao. U vašem odnosu sa voljenom osobom nema uvijek dovoljno poverenja. Hronični problemi vam se vraćaju.

LAV


Pomoć od osobe iz inostranstva bi mogla da vam dođe u pravi čas- baš onda kada vam je najpotrebnija. Prija vam sloboda koju imate iako niste generalno neko ko voli da bude sam. Bavite se sportom i budite aktivni.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Skupština grada, usvojila odluku o bratimljenju sa Bursom, veze su višestruke... (foto, video)


DJEVICA


Zadovoljni ste situacijom koju imate na polju posla i ne želite da pravite drastičnije promjene, za sada. Ukoliko vam se dopada osoba koja nije sasvim slobodna, lako bi moglo da se desi da na kraju raskinete. Čuvajte bubrege.


VAGA


Niste spremni za sve poslovne izazove koji vas očekuju danas i moguće je da ćete praviti manje greške. Niste zainteresovani za vezu u kojoj partner nema šta da vam ponudi. Zanima vas brak. Problemi sa urogenitalnim traktom.


ŠKORPIJA


Možete da očekujete da će vam se ukazati srećne okolnosti na poslovnom planu i da će vam sve ići od ruke danas. Imate utisak da između vas i partnera postoje neke stvari koje se prećutkuju. Imunitet vam je oslabljen.

STRİJELAC


Niste zainteresovani za novi posao. Pred vama je faza u kojoj želite da napravite predah od svih obaveza. Očekuju vas veliki preokreti. Moguće je da ćete imati brojna iznenađenja na ovom polju. Ubrzan rad srca.


JARAC


Nije povoljan trenutak za rizične poslove niti za nova ulaganja. Najbolje bi bilo da sada ne očekujete previše. Moguće je da vam je potrebno neko vrijeme da biste shvatili šta osećate. Grudni koš je osjetljiv.


VODOLIJA


Možete da računate na pozitivnu atmosferu kada je u pitanju posao. Sve vam ide od ruke i nemate probleme. Niste raspoloženi za svađu iako je partner pun tenzije. Sinusi su vam osjetljivi. Zdravlje vam nije dobro.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 19. januar 2019. godine


RIBE


Oscilacije koje se dešavaju na ovom polju kod vas, vam unose osjećaj nervoze i straha. Spremni ste razmislite o završetku veze koja nije ono što ste mislili da jeste. Povećan apetit je naglašen kod vas na nervnoj bazi.

http://ibalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši