Početna

Dnevni horoskop za 29. januar 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-Ovan osvaja Raka, nova ljubav za Bika, Blizanci znaju, Lav mora da kanališe, Djevica preduzima, Vaga lider, Škorpija ambiciozna, Strijelac uspjeva, Jarac savladava prepreke, Vodolija samuje, Ribe se zabavljaju. Ovo je dnevni horoskop za 29. januar 2019. godine.

OVAN


Potrudite se da se danas budete dovoljno taktični i da smanjite svoju sklonost ka impulsivnom reagovanju. Moguće je da više nemate ista osjećanja prema partneru i da sve više razmišljate o prekidu veze. Ukočenost vas muči.


BIK


Nije povoljan dan za važne odluke. Ako planirate potpisivanje nekog ugovora najbolje bi bilo da to odložite. Dopada vam se osoba koja nije otvoreno pokazala da li ima bilo kakva osjećanja prema vama. Problemi sa holesterolom.


BLIZANCI


Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati komplikacije na poslovnom polju i da ćete biti razočarani. Povukli ste se u sebe i ne možete da pokažete partneru svoja prava osjećanja jer imate neke blokade. Čuvajte bubrege.

RAK


Razmišljate o tome da stavite tačku na posao koji vam je u proteklom periodu doneo više štete nego koristi. Smatrate da je partner tvrdoglav i nije vam uvijek lako da izađete na kraj sa svim hirovima. Potrebno je da redovnije jedete.


LAV


Nemate dovoljno strpljenja i spremni ste na neke nagle odluke kako bi konačno došli do poslovnih promjena. Potrebno vam je više razumjevanja od partnera koji vam nije posvećen. Nemojte se forsirati, odmarajte danas.

DJEVICA


Dešavaju se poslovne promjene koje vas pogađaju. Moguće je da ozbiljno razmišljate o promjeni radnog mjesta. Može se reći da ste veoma zbunjeni partnerovim ponašanjem i da vam se ne dopada to. Prijala bi vam fizička aktivnost.


VAGA


Važno je da budete spremni da prihvatite da na poslovnom planu morate da pravite veće kompromise kako bi uspjeli. Potrebno je da se više potrudite oko odnosa sa voljenom osobom. Dobro se osjećate danas.

ŠKORPIJA


Imate veoma mnogo velike ambicije koje želite da ispunite. Moguće je da će vam za tako nešto trebati dosta vremena. Voljena osoba lako može podstaći neki konflikt koji će vas u određenom smislu opteretiti. Ojačajte imunitet.


STRİJELAC


Moguće je da ponekad izgleda kao da niste dovoljno fokusirani na posao i da vam to nadređeni zamjeraju. Povoljan dan za nova ljubavna poznanstva je pred vama. Možete da očekujete pozitivnu atmosferu. Problemi nervozom.


JARAC


Ukoliko se bavite privatnim poslom imaćete priliku da tokom današnjeg dana značajno uvećate svoju zaradu. Sasvim otvoreno pokazujete svoja osjećanja i želite da prema voljenoj osobi budete iskreni. Odlično se osjećate!


VODOLIJA


Očekuje vas veoma povoljan dan za polje posla. Možete da se nadate pozitivnim preokretima. Veoma ste emotivni i nije vam lako da prihvatite određene promjene koje su nastupile u vašem braku. Kolena vam mogu biti osjetljiva.

RIBE


Očekuje vas veliki broj obaveza koje vas opterećuju. Prijao bi vam odmor i neki kraći predah od posla danas. Imate odličan odnos sa voljenom osobom i zadovoljni ste time kako funkcioniše vaša veza. Dobro se osjećate.

http://ibalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

ALBANAC UBIO REPERA IZ SRBIJE ZBOG KOCKARSKOG DUGA: Napadač ispalio… (foto)

Osumnjičeni za ubistvo (52), navodno porijeklom Albanac, prema informacijama pojedinih medija, izgubio je na kocki…

13 minuta ago

‘NOĆNA MORA‘ Majki Srebrenice: Uputile dramatičan apel- ‘Prijetnje Vučića shvatite ozbiljno, hitno rasporedite NATO trupe na granici!‘‘… (foto, video)

Udruženje žrtava i svjedoka genocida i udruženje "Pokret Majke enklava Srebrenica i Žepa" uputilo je…

5 sati ago

ZAŠTO POLICIJA I SDT ĆUTE: Ko je nadzirao porodičnu kuću i uznemiravao porodicu Milivoja Katnića– ni zvaničnog saopštenja, ni odgovora na pitanja… (foto)

Nakon što je portal Standard objavio informaciju da je uznemiravana porodica bivšeg GST Milivoja Katnića,…

6 sati ago

FILIP Vujanović: Budućnost Crne Gore, nije u sukobu Crnogoraca i Srba, nego u okršaju Crnogoraca i Srba sa srpskim nacionalizmom… (foto, video)

Filip Vujanović, nekadašnji predsjednik Crne Gore i čovjek koji je raspisao Referendum o nezavisnosti, kazao…

6 sati ago

GI “21.maj”: Crnogorska sudbina i ovoga puta u rukama zapadnih saveznika… (foto)

Pritom, ističu, sve ovo ukazuje i na ograničenost Spajićevog razumijevanja šire politike. Podrška njemačkog kancelara…

7 sati ago

This website uses cookies.