IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VRANJEŠ, SPREMA OSVETU: Što planira, Jelena u STRAHU i PANICI…

Nakon što je Vranješ na društvenim mrežama prozivao Duška Tošića, svi su uvjereni da je ovo samo početak i da bi u javnost uskoro mogao da ispliva još koji snimak…

BEOGRAD: Regija, Sport, Crna Hronika, Vijesti, utorak, 29.01. 2019… 16: 32…VRANJEŠ, SPREMA OSVETU: Što planira, Jelena u STRAHU i PANICI…

Skandal oko afere između JK i Ognjena Vranješa ne jenjava, zbog čega bi se u javnosti mogle pojaviti nove fotografije i snimci. Naime, nakon što je sama Jelena najavila da će tužiti fudbalera, on joj je na suptilan način stavio do znanja da to ne radi.

Kontraverzni fudbaler očigledno ne preza od bilo kog sredstva kako bi se obračuno kako sa Jelenom, tako i sa Duškom a nove provokacije su samo početak.

Sve je počelo nakon saznanja medija da Jelena tuži fudbalera, te da je protiv njega odlučila da podnese krivičnu prijavu i parničnu tužbu, a glavni razlog je to što je Vranješ u medijima i na društvenim mrežama pričao da je bio u vezi sa njom.

– Ognjen je bijesan ne samo što je ona najavila tužbu već i zbog toga što je u Anderlehtu diskreditovan zbog svega. Sa druge strane, Jelena je svijesna na šta je sve Ognjen spreman i da, ukoliko ga isprovocira, u javnost pustiti sve njihove prepiske, fotografije i snimke. Zato i strahuje šta je Vranješ u stanju da uradi – kaže naš izvor upućen u čitavu situaciju.

Čitaj još:   BERLIN- IZREŠETAN PAZARAC: Velika pucnjava, ispaljeno 29 hitaca... (foto)

A upravo se to dogodilo kada je Ognjen na Instagramu postavio svoj foto ispod koje se pojavio komentar:

„P**ko, platićeš mi kad dođem iz Japana za sve što proživljavamo“, stajalo je u komentaru.

Mnogi su odmah protumačili da pratilac komentarisao u ime Duška Tošića, međutim, napravio je grešku, jer je suprug Jelene Karleuše trenutno u Kini.

Tako je očigledno shvatio i Ognjen Vranješ, koji je odgovorio u sličnom maniru.

„Čekaj, brate, iz Kine ili Japana, ajde dogovori se sam sa sobom“, poručio je on ispravljajući virtuelnog prijatelja da je Kina mijesto u kojem živi Tošić.

To je podstaklo mnoge da komentarišu kako Ognjen provocira Duška, ali se Vranješ dalje nije oglašavao. Međutim, to očigledno bio samo početak onog što bi moglo da usledi.

Kako je vrlo aktivna na društvenim mrežama, ovo nije promaklo Jeleni Karleuši, koja je ubrzo postavila porodičnu fotografiju po kojoj je stavila simbole srca.

Jelena Karleuša, koja se nalazi u centru skandala zbog afere sa Vranješom, došla je juče na snimanje nove epizode šoua “Zvezde Granda”, gde je jedan od članova žirija, snimanju se pojavila u crvenoj haljini izrazito dubokim dekolteom.

Jelena ni ovog puta nije želela da komunicira sa predstavnicima medija, već je pravo iz automobila utrčala u studio. Ona je u ruci sve vrijeme nosila lim-enku energetskog pića koje je ispijala u automobilu, a izraz lica joj je bio ozbiljan.

Čitaj još:   ANDREJ Nikolaidis: Dok Mandić i Knežević ašikuju sa manjinama, aman, aman, Kovačević je nacionalizam uključio na turbo... (foto)

Karleušu je ovom prilikom čuvalo troje pripadnika obezbjeđenja, koje je ispred studija došlo zbog nje, dok su ostali članovi žirija ušli na snimanje bez njihovog prisustva…

Izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši