IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 31. januar 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan koristi šarm, Bik ograničava sebe, Blizanci imaju ljubav sa Jarcem ili Bikom, Lav ima dan za bliskost, Djevica se povlači u sebe, Vaga gleda kako da zaštiti imovinu, Škorpija sarađuje sa Lavom, Strijelac se zabavlja, Vodolija se osjeća inferiorno, Ribama dobro ide. Ovo je dnevni horoskop za 31.januar 2019. godine.

OVAN


Lako dolazite do novih prilika za zaradu. Povoljan vam je dan za posao. Pred vama su pozitivne mogućnosti. Lijepo se slažete i pored partnera imate sve što vam je potrebno. Dobro se osjećate danas! Zdravlje vam je stabilno.


BIK


Imaćete priliku da se okrenete novim poslovima. Pred vama su jako dobre promjene na ovom polju. Sa partnerom dolazi do manjih nesuglasica oko finansija ali i oko nekih planova za budućnost. Povedite računa o ishrani.

BLIZANCI


Moguće je da ste malo razočarani poslovnim okolnostima. Tokom današnjeg dana stvari neće ići onako kako ste zamišljali i planirali. Konačno ćete pronaći kompromisno rješenje za situaciju sa partnerom. Posjetite lekara radi kontrole.


RAK


Raspoloženi ste da se posvetite svom poslu i promjenama na ovom polju. Možete da očekujete pozitivan ishod događaja. Uživaćete u zajedničkim trenucima sa osobom do koje vam je stalo. Skloni ste virusnim infekcijama.

LAV


Možete da računate da ćete tokom današnjeg dana imati pozitivnu atmosferu na poslovnom planu. Novi poznanik će pokazati da mu je stalo do vas i da želi nešto više od običnog poznanstva. Kontrolišite krvni pritisak.

Čitaj još:   Donosimo prognozu vremena za naredne dane: Naoblačenje sa kišom i snijegom, po kotlinama magla i niska oblačnost... (foto)


DJEVICA


Važno je da usmjerite svoju energiju na prioritete. Nemojte da rasipate svoje vrijeme na nevažne stvari. Ako želite da se dese neke promjene na ovom polju, moraćete sami da pokrenete određene događaje. Imate manjak energije.


VAGA


Postoji osoba koja bi mogla da vam pomogne u rješavanju vaših poslovnih problema ali bi prvo bilo potrebno da joj se za pomoć obratite. Potrebno je da malo više vremena provodite sa vašim partnerom. Prijalo bi vam je opuštanje.


ŠKORPIJA


Niste spremni za promjene na poslovnom planu. Trenutno imate utisak da na postojećem radnom mjestu niste ostvarili svoj maksimum. Od svog partnera očekujete razumjevanje u teškim trenucima. Pazite na svoje srce.


STRİJELAC


Moguće je da vam se nudi prilika za putovanje na kojem biste mogli da ostvarite dobru zaradu. Djeluje vam da je partner počeo da se ponaša drugačije prema vama. Ljubavna veza ulazi u veću krizu. Problemi sa zuboboljom.

JARAC


Biće vam potrebna pomoć i nečiji savjeti kako biste ostvarili sve što želite. Ne možete sasvim sami. Flertujete i lijepo vam je kada dobijate pažnju od osobe do koje vam je stalo. Zdravlje je sve bolje iz dana u dan.


VODOLIJA


Važno vam je da vas drugi ljudi ozbiljno shvate. Da biste to postigli, trebalo bi da poradite na svom imidžu. Nakon iskrenog razgovora sa voljenom osobom ćete uvidjeti da je nezadovoljna. Mogući problemi sa plućima.

Čitaj još:   SLOVENIJA: Štajerska najava "vrele jeseni" i rat sa muslimanima i ljevičarima ...


RIBE


Preporuka je da poradite na svojoj organizaciji kako biste mogli da ostvarite bolje stanje na poslovnom planu. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete da ćete imati zanimljivo poznanstvo. Imate višak energije.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši