IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GRUPA”PRAVDA ZA DAVIDA” Odgovorili na optužbe, da ih plaćaju soroši i slični…

“Svi oni koji ste prozvani da ste primili novac za stajanje na Trgu, molimo vas da nam se javite. Moramo da uzvratimo, ne možemo da se povućemo i da prihvatimo ono što oni govore”, poručili su iz Grupe “Pravda za Davida”

BANJA LUKA: BIH, Vijesti, srijeda, 30.01.2019… 09 59… GRUPA”PRAVDA ZA DAVIDA” Odgovorili na optužbe, da ih plaćaju soroši i slični…

Građani, članovi grupe “Pravda za Davida”, večeras su se po 310. put okupili u centru Banje Luke, ovoga puta ispred crkve Hrama Hrista Spasitelja, kako bi tražili istinu i pravdu u slučaju tragičnog stradanja mladića Davida Dragičevića.

Snijeg koji je počeo padati u Banjoj Luci u poslijepodnevnim satima i niske temperature nisu ih ni večeras zadržali u domovima, a neće ni u skorijem periodu.

“Svi oni koji ste prozvani da ste primili novac za stajanje na Trgu, molimo vas da nam se javite. Moramo da uzvratimo, ne možemo da se povućemo i da prihvatimo ono što oni govore”, poručili su iz Grupe “Pravda za Davida”, odgovarajući na optužbe da ih plaćaju soroši i slični…

Čitaj još:   Otac ubijene djevojčice progovorio o pedofilskim zabavama u Jagodini... (foto i video)

Poruka koju su poslali okupljeni ista je kao i prethodnih 309 dana: Nema odustajanja dok ubice Davida Dragičevića ne budu uhapšene, a pravda zadovoljena.

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   CETINJE: Osnovno državno tužilaštvo formira predmet u vezi s izjavom premijera da građani Nikšića, treba da... (foto i video)

Komentariši