IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JELENA POBIJEDILA, SVE OSTAVILA BEZ DAHA: Evo me, poslije svega, Majka, supruga A NE ŽRTVA… (video)

AFERA JOJ NE MOŽE NIŠTA Od njenih riječi ZALEDIĆE VAM SE KRV U ŽILAMA…

BEOGRAD: Regija, Vijesti, srijeda, 30.01.2019… 06 59… JELENA POBIJEDILA, SVE OSTAVILA BEZ DAHA: Evo me, poslije svega, Majka, supruga A NE ŽRTVA…

Jelena Karleuša prvi put poslije porno skandala stala je na scenu i pred brojnom publikom izvela “LaJK”, pa raspametila sve…

Kao razapeta pred objektivom, započela je bombastičan nastup, od kojeg je mnogima zastao dah…

Uvertira bio je njen govor uz neobičan vizual, koji prikazuje JK kako visi sa znaka na kojem piše “život”, a precrtan je crvenom linijom.

“I evo je. Poslije svega. Evo je majka dvoje djece. Supruga. Zvijezda. Njeno dostojanstvo. Njeno ime. Ima lijepu kožu. Blijeda je. Kao da je ovde već dugo. Mada, kada malo bolje pogledam, nešto mi samo ovdje nedostaje. Ne vidim krv, a miriše na nju. Na nasilje bez noža. Bez pištolja. Na zlo. I to ono koje više nije moglo da utiče na nju pa ruješila da utiče na to kako je drugi vide…” 

“Zbog nje i svih njih odlučila sam da budem heriona svog života. A ne žrtva u vašim očima”, poručila je moćno Jelena.

Čitaj još:   GAZA I JUTROS U PLAMENU: Brutalna odmazda Izraela, satelitske snimke otkrivaju kako izgleda grad nakon zastrašujućeg raketiranja sa zemlje i zraka... (foto, video)

PODSJETIMO, Jelena je u jeku afere demantovala sav sporni materijal pa otišla kod supruga Duška Tošića u Kinu, gdje je zajedno s njihovim nasledn icama proslavila njegov rođendan.

Kao što je i obećala, pojavila se na ceremoniji MAC u Štark Areni u divnoj raskošnoj crvenoj haljini, ruku pod ruku sa menadžerom Zoranom Birtaševićem.

Zbog poslovnih obaveza, u strogoj tajnosti vratila se u Beograd, te bila sama viđana samo onda kada bi odlazila na snimanja “Zvezde Granda”. Od ovog performansa ni u najgorim trenucima u životu nije odustajala.

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši