IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: Pokušao da siluje dvije djevojčice, dok je bio u kućnom pritvoru…

D. E. (37), koji u kućnom pritvoru izdržava kaznu zbog krađa,sumnjiči se da je napadao žrtve dok je izlazio u dvosatnu šetnju…

NOVI PAZAR: Sandžak, Crna Hronika, vijesti, petak, 01 02.2019…09: 59 NOVI PAZAR: Pokušao da siluje dvije djevojčice, dok je bio u kućnom pritvoru…

D.E. je od ranije poznat policiji po izvršenju brojnih krivičnih dijela, i ranije je privođen zbog pokušaja silovanja djece. Poslednja dva napada počinio je za samo dva dana, i to dok je koristio pravo na dvosatnu šetnju van kuće.

Kako se osnovano sumnja, on je 29. januara u ulazu jedne zgrade u centru Novog Pazara presreo djevojčicu staru deset godina počeo da je dodiruje.

Preplašena djevojčica uspjela je da se istrgne iz ruku napadača i pobjegne.

Kasnije je sa roditeljima otišla u policiju i prijavila pokušaj silovanja.

Napasnik D. E. je odmah sutradan pokušao da siluje djevojčicu (9), a koju je uspio da navede da uđe u ulaz zgrade ”Bor” u tom gradu.

Tamo je pokušao da joj skine jaknu pritom je uspio da je dodiruje po struku i drugim dijelovima tijela.

Čitaj još:   NIKOLA Zirojević: Javljamo se iz Parlamenta u Pjongjangu, predsjednik Parlamenta danas je, sam sa sobom, održao nastavak sjednice... (foto)

Ona je pobjegla od napasnika i ispričala majci sve što joj se dogodilo. Policiji je zatim stigla još jedna prijava za pokušaj silovanja.

– Za dva dana dobili smo dvije prijave pokušaj silovanja dvije djevojčice. Oba napada dogodila su se u ulazima zgrada, u popodnevnim satima, skoro u isto vrijeme.

Opis napadača bio je isti. Obadvije djevojčice su rekle da je mršav, da ima bradu i velike uši. Odmah smo znali da je u pitanju ista osoba- kaže izvor iz novopazarske policije.

Operativnim radom, osumnjičeni je brzo indetifikovan, a za manje od dva sata je uhapšen. 

Majka devetogodišnje djevojčice je na Instagramu napisala šta se dogodilo i tako obavestila javnost.

Dragi moji sugrađani, obavještavam vas da je oko 14:30 moja ćerka devet godina namamljena od strane pedofila u ulaz zgrade ”Bor”. Podigao joj je jaknu i stavljao joj je ruke na struk. Govorio je da joj uzima mjeru kako bi postala manekenka- napisala je majka ove djevojčice, a zatim je apelovala na nadležne da hitno reaguju i uhapse napadača…

Čitaj još:   NOVI PAZAR– OPET ŠVERC BRZOM POŠTOM... (foto)

http://ibalkan.net

 

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Komentariši