IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 3. februar 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Strijelac mora da pije više vode, Vodolija pati od alergije, Škorpiji potreban odmor, Bik ima dilemu po pitanju ljubavi- Ovo je dnevni horoskop za 03. februar 2019. godine.

OVAN


Potrudite se da obaveze završite onda kada ste obećali. Nije vrijeme da izbjegavate svoje poslove. Veoma brzo ćete ostvariti novo poznanstvo sa osobom koja će pokazati da joj je iskreno stalo do vas. Manji pad energije je moguć danas.


BIK


Vrijedno radite i važno vam je da na ovom polju dođete do ostvarenja svojih želja i ambicija. Posvećeni ste poslu maksimalno. Nemate dileme po pitanju svojih želja na ljubavnom planu. Mijenjajte stresan način života.

BLIZANCI


Rješavate probleme koji nisu nastali vašom već tuđom krivicom. Nepravda vas pogađa. Moguće je da imate udvarača koji se jako trudi oko vas ali vi jednostavno za njega niste mnogo zainteresovani. Prija vam meditacija.


RAK


Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana imati pozitivne okolnosti i da će vam se ukazati faktor sreće. Pred vama su lijepe promjene kada je u pitanju ljubav. Partner vam sprema iznenađenje. Odlično se osjećate!


LAV


Izuzetno povoljan dan za poslovne promjene vas očekuje. Situacija može da ispadne i bolje od onoga što mislite. Imate jako dobar odnos sa voljenom osobom. Dobro se osjećate kada ste zajedno. Zdravlje je dobro.

Čitaj još:   Antalija, dženet na zemlji: Turisti,voze bicikl, plivaju i skijaju se...

DJEVICA


Ukoliko budete planirali poslovno putovanje možete da očekujete da će ono biti jako dobro za vas. Možete imati jako zanimljiv odnos sa osobom sa kojom flertujete već neko vrijeme. Puni ste energije i prija vam aktivnost.


VAGA


Dolazi vam poboljšanje kada je u pitanju polje finansija. Spremite se da napravite neke važne promjene. Dobijate pažnju od osobe do koje vam je stalo i nadate se da ćete uskoro ući u vezu. Poboljšanje na polju zdravlja.


ŠKORPIJA


Imate priliku da pokažete koliko ste posvećeni svojim obavezama. Nadređeni će umjeti da cijene vaš trud. Prepuštate se svojim osjećanjima i uživate u lijepim trenucima sa voljenom osobom. Potreban vam je odmor.


STRİJELAC


Bićete sasvim rasterećeni i bez većih obaveza tokom današnjeg dana. Ne biste trebali da budete zabrinuti. Moguće je da odnos sa vašim partnerom nije dobar i da je potrebno da neke stvari mijenjate. Prijaće vam da unosite više vode.

JARAC


Riješili ste da svoje poslove držite u tajnosti još neko vrijeme. Ne želite da vam tuđa radoznalost sve pokvari. Moguće je da odnos sa voljenom osobom ulazi u fazu u kojoj su česte svađe i velika tenzija. Potreban vam je odmor.


VODOLIJA


Moguće je da niste dobro organizovani i da vam je jako teško da sve obaveze koje imate ostvarite u jednom danu. Partner nema dovoljno povjerenja u vas, svađe postaju svakodnevne. Alergijske reakcije.

Čitaj još:   Povodom Dana pobjede: Na nebu iznad Ankare performans sa 300 dronova... (foto i video)


RIBE


Ako želite da budete poštovani na polju posla, morate da pokažete da isto to poštovanje umijete da pokažete prema drugima. Ne prija vam ljubomora koju pokazuje vaš partner i udaljavate se od njega. Poradite na boljoj ishrani.

http://ibalkan.net


NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši