IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR Domaćin bolji u vreloj atmosferi od Partizana…

LJUBIMCI GRADA Rukometaši Pazara pobijedili su na domaćem parketu ekipu Partizana sa 28:27 (13:14) i to u derbiju 14. kola Superlige…

NOVI PAZAR: Srbija, Sport, Rukomet, vijesti, nedelja, 03.02. 2019…10: 58…NOVI PAZAR Domaćin bolji u vreloj atmosferi od Partizana…  

VEĆI DIO SUSRETA Timovi su se smjenjivali u vođstvu, najveća prednost u odnosu na rivala iznosila je tri gola, gosti su tu prednost imali u 54. minutu pri rezultatu 24:27…

Domaćina je do drugog ovosezonskog trijumfa nad crno- belima predvodio najbolji igrač utakmice Armin Kaltak sa sedam golova, a pratili su ga Savo Slavuljica sa šest, Stefan Šaponjić sa pet i Zlatko Rakić sa četiri gola.

Aleksa Maksić dodao je tri, Aleksa Milošević dva, a Sead Medjedović jedan gol za Pazar, čiji je čuvar mreže Janko Gemaljević upisao 10 odbrana.

Beogradjani nisu uspjeli da izbjegnu poraz,iako je njihov golman Alekandar Milenković odbranio 14 šuteva, od toga i sedmerac.

Čitaj još:   NOVAK Đoković izgubio bitku sa Federalnim sudom, slijedi deportacija iz AUSTRALIJE... (foto, video)

Mladen Šotić postigao je šest, Pavle Banduka pet, Darko Stevanović i Ivan Mićić četiri, Andrija Djuričić tri, Milomir Radovanović dva, Nikola Grubić, Miloš Padežanin i Boris Radivojević po gol za Partizan.

Gosti su od 40. minuta igrali bez kapitena Radovanovića, koji je poslije očito grubog prekršaja nad Slavuljicom dobio direktan crveni karton.

Utakmicu u dvorani Pendik pratilo je preko 1.500 gledalaca.

Pazarci su zadržali treće mijesto na tabeli sa 18 bodova, dva više od svog rivala četvrtoplasiranog Partizana iz Beograda.

Novi Pazar u 15. kolu gostuje Kikindi, a Partizan ekipi Rudara iz Kostolca…

http://ibalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   OGLASIO se MUP u Prijepolju: POMAGAČI POLICAJCU iz PRIBOJA su pomogli da POBJEGNE nakon što su Ervinu zadati KOBNI UDARCI... (foto, video)
GRK KOJI JE IZBACIO NOLETA: Sebi rekao MRTAV SAM, otac ga spasao SIGURNE SMRTI

OVO JE Životna priča tenisera Stefanos Cicipasa 19- godišnjaka je Read more

Komentariši