IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 6. februar 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan, Lav i Blizanci u poslu, Bik upoznaje Vodoliju, Rak se oslanja na partnera, Djevica srećna, Vaga bez emocija, Škorpija pozitivna, povoljan dan za Strijelca, Jarac okrenut budućnosti, Ribe romantične. Ovo je dnevni horoskop za 06. februar 2019. godine.

OVAN


Ukoliko ste planirali da uzmete slobodan dan možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima. Nova ljubav vas očekuje. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju. Redovno provjeravajte pritisak.


BIK


Pokušavate da nađete idealno rješenje za probleme koji su u proteklom periodu nastali na vašem poslovnom polju. Možete da očekujete veoma romantičnu situaciju sa voljenom osobom. Odlično se osjećate.

BLIZANCI


Kraće putovanje koje vas očekuje može da bude veoma korisno za vašu poslovnu budućnost i napredovanje. Bićete veoma otvoreni u komunikaciji sa suprotnim polom. Problemi sa grlom. Moguća je prehlada.


RAK


Možete da se nadate povećanju prihoda. Generalno vas očekuje jako dobar period za polje posla i finansija. Iako maštate o važnim odlukama ma ljubavnom polju još uvijek ih nema i moraćete da čekate. Zdravlje je sasvim stabilno.


LAV


Moguće je da ćete doneti neku važnu odluku koja će sasvim promjeniti vašu poslovnu budućnost. Niste zadovoljni vezom koju imate sa voljenom osobom i spremni ste za veće promjene. Potrebno vam je više sna.

Čitaj još:   PREMIJEROVA ĆERKA NIJE JEDINA KOJA BI ”ZVALA SERGEJA”: Ministar je pravi šmeker, veći ljepotan i od Batistute... (foto i video)


DJEVICA


Otkrićete da stvari na poslovnom planu nisu onakve kakve ste se nadali da će biti. Zbunjeni ste i razočarani. Flertujete sa osobom koja nije sasvim slobodna. Moguće je da ćete sebe dovesti u neugodnu situaciju. Zdravlje je dobro.

VAGA


Na saradnike ćete moći da se oslonite iako niste bili sigurni u to. Očekuju vas pozitivna iznenađenja tokom ovog dana. Sa voljenom osobom nećete baš lako ostvariti pomirenje jer ste oboje ponosni. Dobro se osjećate.


ŠKORPIJA


Možete da očekujete važna razrješenja i nove odluke. Posao vam je sada prioritet i veoma ste posvećeni obavezama. Današnji dan vam je generalno povoljan i nema većih promjena u ljubavi. Očekuju vas problemi sa zubima.


STRİJELAC


Pred vama je faza u kojoj je moguće sklapanje nove saradnje. Ukoliko planirate odlazak u inostranstvo bićete zadovoljni. Spremni ste da pokažete osjećanja prema osobi do koje vam je stalo. Prijao bi vam trening.


JARAC


Manje oscilacije na polju finansija vas brinu. Ipak, uspjećete da nađete rješenje lakše nego što mislite. Tajna veza nije nešto u čemu biste sebe mogli da pronađete. Ipak ćete preskočiti ponudu za vezu. Pazite na krvotok.

VODOLIJA


Možete da se nadate šansi za prelazak na bolje radno mjesto na kojem ćete imati bolju zaradu. Trenutno imate manje konflikte sa voljenom osobom i nije vam lako da nađete zajednički jezik. Podložni ste upalnim stanjima.

Čitaj još:   ŠABANOV, ZADNJI SNIMAK: Postao legenda, naslednika vidio u Emiru...(video)


RIBE


Možete da dobijete ohrabrenje od strane nadređenih koji imaju povjerenje u vas. Niste sigurni da li želite da uđete u novu ljubavnu vezu ili vam je samo dosadno, pa iz tog razloga flertujete sa strancima. Provjerite nivo šećera u krvi.

http://balkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši