IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Detalji užasne nesreće u Beogradu: Voditeljki DEI ĐURĐEVIĆ, amputirana ruka nasred ulice (video)

Autobusi na linijama 59, 42 i 78 saobraćaju alternativnom trasom, zastoj ispred KBC “Dragiša Mišović” zbog stravične nesreće…

BEOGRAD: Srbija,Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 07.02. 2019…08: 58…  Detalji užasne nesreće u Beogradu: Voditeljki DEI ĐURĐEVIĆ, amputirana ruka nasred ulice (video)

Mlada voditeljka Dea Đurđević teško je povređena i amputirana joj je ruka na licu mijesta poslije jutrošnje saobraćajne nesreće, koja se desila oko 06 sati, kod beogradske bolnice “Dr Dragiša Mišović”. 

Nju je udario autobus GSP koji se zakucao u učesnike stravičnog lančanog sudara u kojem su učestvovala dva GSP autobusa i tri automobila.

Kako saznajemo, voditeljka TV Pink Dea Đurđević je u izuzetno teškom stanju, pošto joj je amputirana ruka na samom mijestu nesreće, prevezena na VMA. 

Naime, kada je prvo došlo do sudara putničkih vozila, vozači su izašli iz kola da provjere i utvrde štetu, a GSP autobus je naletio na voditeljku i doslovno je “pokupio” na trotoaru. Prema prvim informacijama, ona je u veoma teškom stanju, javlja TV Prva.

Čitaj još:   INTERVENTNA S PANCIRIMA: Potraga za ubicom iz bokserskog kluba, bio poznat istražnim organima... (foto)

Intervenisale su tri ekipe Hitne pomoći koje su zbrinule povređene. Tri osobe sa težim povredama prevezene su na VMA. U nesreći je učestvovalo nekoliko putničkih, kao i vozila gradskog prevoza. Razlog udesa je svakako vijerovatnije proklizavanje.

Kako tvrde očevici i učesnici nesreće, voda zbog havarije na vodovodnoj cijevi u Ulici Ljutice Bogdana slivala se niz ulicu koja je potom poledila.

Autobusi na linijama 59, 42 i 78 saobraćaju alternativnom trasom. U ovom trenutku još je zastoj u blizini KBC “Dragiša Mišović”.

Saobraćajna nesreća dogodila se u 6 časova na uglu ulica Ljutice Bogdana i Heroja Milana Tepića u Beogradu. 

Profesor Darko Mirković sa VMA rekao je da je primljeno troje povređenih, od kojih dvoje sa teškim povredama.Žena koja se nalazi na intenzivnoj njezi ima teške povrede ekstremiteta.

Intervenisale su i tri ekipe Hitne pomoći koje su zbrinule povređene. Jednoj djevojci je amputirana ruka na licu mijesta. Tri osobe sa težim povredama prevezene su na VMA…

Čitaj još:   MARICA "ZMAJICA": Odbila Srbiju i Sloveniju kako bi pisala historiju sa Bosnom i Hercegovinom...(foto i video)

Izvor agencije

BEOGRAD: IRFAN MENSUR Opljačkan usred “bijelog dana” i to u centru grada…

Čuveni balkanski umjetnik i glumac Irfan Mensur opljačkan je u centru Read more

BEOGRAD Policija pronašla Fatimu: Jordanka koja je širila HIV Beogradom

Fatema Alas (38) bavila se prostitucijom u centru Srbije, a Read more

BEOGRAD Legija ostaje još dvije godine u srpskom “Alkatrazu”…

U posebnom odeljenju zatvora u Požarevcu, poznatom i kao srpski Read more

Komentariši