IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 8. februar 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Uspješan dan za Ovna, Biku ne prijaju promjene, Blizanci prilagodljivi, novi posao za Raka, komplikacije za Lava, Djevici potrebna regeneracija, Vaga se dvoumi, dobar dan za Škorpiji, Strijelac u poslu, Jarac zarađuje, Vodolija jaka, a Ribe umorne. Ovo je dnevni horoskop za 08.februar 2019. godine.

OVAN


Možete da očekujete priliku da se zaposlite ako ste u potrazi za novim radnim mjestom već neko vrijeme. Pred vama je povoljan dan za nova ljubavna dešavanja. Možete da očekujete pozitivan splet okolnosti. Hronični problemi.


BIK


Možete da očekujete poboljšanje zarade. Imaćete dosta sreće i sve po pitanju posla vam danas ide od ruke. Ako ste sami moguć je susret sa osobom sa kojom ćete ući u ljubavnu vezu. Bez ikakvih problema sa zdravljem.

BLIZANCI


Faktor sreće će vas poslužiti danas i možete da se nadate da će na poslovnom polju sve biti kako treba. Očekuje vas novo poznanstvo sa osobom koja će biti spremna za ozbiljnu vezu. Potrebna vam je fizička aktivnost.


RAK


Polje privatnog posla može da vam se pokrene tokom današnjeg dana. Vrijeme je za donošenje nekih novih odluka. Sigurni ste u svoja osjećanja prema osobi sa kojom ste u vezi. Povedite računa o ishrani i tjelesnoj težini.


LAV


Možete da očekujete zanimljiva dešavanja i aktivaciju na polju novih poslovnih ideja. Flertujete sa osobom koja vam se dopada i lako pokazujete svoje namjere. Ako imate partnera, dobro se slažete. Puni ste energije!

Čitaj još:   KUPILA ''SITNICU'' A KOŠTA KAO TRI STANA ...

DJEVICA


Konačno ste uspjeli da ostvarite uspjeh na poslovnom planu. Vaše samopouzdanje raste. Očekuje vas dobar period. Pred vama je faza u kojoj ćete imati neke važne odluke pred sobom. Vratni predeo je osjetljiv.


VAGA


Vrijeme je da se suočite sa greškama kojima ste bili skloni i da se potrudite da iste obrasce ponašanja ne ponavljate iznova. Voljena osoba od vas očekuje iskrenost ali vi sada niste spremni da se otvorite. Problemi sa holesterolom.


ŠKORPIJA


Možete da očekujete veoma uspješan dan. Ukoliko se bavite ekonomskim poslovima pogotovo vas očekuje sreća. Otvoreno pokazujete svoje interesovanje ka novoj osobi. Problemi zbog umora su mogući.


STRİJELAC


Sada imate priliku da promjenite radno mjesto i ako se budete potrudili da je iskoristite, bićete zadovoljni. Ukoliko ste slobodni možete da očekujete nova poznanstva. Veoma vam je povoljan dan za flert. Problemi sa nesanicom.


JARAC


Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu na polju posla. Riješićete sve probleme koje ste imali sa saradnicima. Spremni ste za nova dešavanja na ljubavnom polju. Želite da uđete u neku vezu. Poradite na boljoj koncentraciji.

VODOLIJA


Možete da očekujete priliku da nadređenima dokažete svoje sposobnosti i posvećenost poslu. Uživate u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom. Moguće je da ozbiljno razmišljate o braku. Bavljenje sportom vam prija.

Čitaj još:   VELIKI NACIONALNI PRAZNIK TURSKE: Dan pobjede, Erdogan predvodio delegaciju u posjeti Anitkabiru... (foto i video)


RIBE


Pokazaćete svoje planove i želje kolegama u nadi da će vam oni pomoći da se nešto od toga realizuje. Uživate pored voljene osobe i spremni ste da joj se maksimalno posvetite. Radite na stvaranju zdravijih navika.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši