IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JELENA U STRAHU: TREBA, joj radikalan POTEZ sprečiće Vranješa da joj NAUDI…

Jelena Karleuša strahuje od fudbalera Ognjena Vranješa i plaši se šta bi mogao još da joj uradi nakon što je plasirao fotografije na kojima navodno pop diva, pa je riješila da po povratku u Srbiju angažuje svoje privatno obezbjeđenje…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 07.02. 2019…08: 58…  JELENA U STRAHU: TREBA, joj radikalan POTEZ sprečiće Vranješa da joj NAUDI…

Izvor blizak pjevačici tvrdi da JK nije prijatno da izlazi sama iz kuće i vodi djecu u školu, jer se plaši za svoju bezbjednost.

– Kada je Duško bio u Beogradu, bilo joj je mnogo lakše jer je on vozi Niku i Atinu u školu. Nakon skandala, Jelena je ranije odvela ćerke iz škole, pa su otputovale u Kinu, a nakon toga su se uputile u Dubai.

Ona se plaši da će po povratku u Beograd imati ozbiljne probleme zbog seks – skandala, a kako svakog jutra upravo ona vodi ćerke u školu, riješila je da angažuje obezbjeđenje, koje će 24 sata biti zaduženo za njihovu bezbjednost – otkriva izovr za medije:

Čitaj još:   "CVIJET SREBRENICE" U SKUPŠTINI CRNE GORE: "Ovaj dom ne smije dozvoliti promociju ratnih zločinaca"

– Ona strahuje da bi Ognjen u nekom trenutku, sada kada zna da Duško nije tu, mogao da se pojavi ispred njene kuće, s obzirom na to da zna gdje živi, pa upravo zbog toga ona strahuje za svoju bezbednost.

A kako Vranješ ima veliki broj fanova na društvenim mrežama koji su ga podržali u cijeloj aferi sa Jelenom, ona dodatno opravdano strahuje da bi angažuje momke koji će je čuvati – kaže izvor, koji tvrdi da se Jelenin suprug, Duško Tošić složio sa njenom idejom da angažuje obezbjeđenje.

– On ne želi da dođe do neke neprijatne situacije, posebno ne bi volio da se nešto desi njegovim kćerkama – rekao je izvor za medije.

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši