IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VRIJEME DANAS Ujutru mraz tokom dana sunce…

U BiH će ujutro biti mjestimično magla i slab mraz, a tokom dana malo do umjereno oblačno sa dužim periodima sunčanog vremena, saopštio je FHMZ u Sarajeva…

SARAJEVO: BiH, Putovanja, vijesti, četvrtak, 07.02. 2019…08: 58… VRIJEME DANAS Ujutru mraz tokom dana sunce…

FHMZ je dodao da je na krajnjem istoku i jugoistoku BiH prije podne uz više oblačnosti moguća slaba kiša, a na planinama provijavanje snijega.

Vjetar će biti slab i umjeren, ujutro i prije podne sjeverozapadni, od sredine dana istočni i jugoistočni.

Jutarnja temperatura kretaće se od minus četiri do dva, a najviša dnevna od tri do osam stepeni Celzijusa. 

četvrtak, 07.02.2019. 
Biometeorološke prilike biće relativno povoljne, izraženije u Hercegovini, Krajini i na jugozapadu zemlje. U većem dijelu Bosne, nakon tmurnog ali i maglovitog jutra, uz sunčane intervale u drugom dijelu dana i opšta slika će se postepeno popravljati. Tegobe osjetljivih osoba djelimično će se umanjiti. Hronični bolesnici trebaju biti oprezniji u jutarnjim satima, će, naročito u centralnoj i istočnoj Bosni, biti dosta hladnije u odnosu na ostatak dana.

U Sarajevu će danas biti malo do umjereno oblačno sa dužim periodima do sunčanog vremena. Vjetar će biti slab i umjeren, ujutro i prije podne sve do sjeverozapadni, od sredine dana istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od minus jedan do jedan, a najviša dnevna biće oko sedam pa do deset stepeni Celzijusa. 

Biometeorološka situacija može biti nešto povolјnija za većinu hronično obolelih i osjetlјivih osoba. Tokom dana srčani bolesnici mogu osjetiti i dio izvjesne tegobe, a u jutarnjim satima pojačane tegobe mogu ga osjetiti i astmatičari. Mogući su poremećaj sna, promenlјivo raspoloženje a i same glavobolјe.

Čitaj još:   SPRIPREMITE SE ZA POTOP, BIĆE I SNIJEGA...

http://IBalkan.net

VRIJEME U BIH Kiša, pljuskovi i grmljavina na Bjelašnici +1 C…

U Sarajevu prije podne malo do umjereno oblačno i sunčano Read more

ETO LJETO SE VRATILO, ALI NE ZABORAVITE KIŠOBRANE…

Tokom dana, u centralnim, istočnim i zapadnim područjima sa slabim Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši