IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR: Vaterpolisti, Zvezde napadnuti u Splitu…

Četverica vaterpolista Crvene zvezde napadnuti su na splitskoj Rivi u Splitu jednom kafiću, prenose hrvatski portali…

SPLIT: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, subota, 09.02. 2019…21: 58… HOROR: Vaterpolisti, Zvezde napadnuti u Splitu…

POTVRDILA POLICIJA INCIDENT U SPLITU, NA RIVI NAPADNUTO JE VIŠE VATERPOLISTA CRVENE ZVEZDE: Spašavali se skokom u more; ‘Da nisam skočio ubili bi me’….

Trojica vaterpolista “Crvene zvezde” napadnuti su danas nešto prije 14 sati na splitskoj Rivi, dvojica su uspjela pobjeći, dok se jedan spasio skokom u more.

Petorica mladića napali trojicu igrača…

Incident je Hini službeno potvrdila policija, koja je dojavu o samom napadu dobila u 13.40 sati, kada su peterica mladića napali četvericu prvotimaca i igrače vaterpolo kluba Crvena Zvezda.

“Jedan od napadnutih vaterpolista je skočio u more, a dvojica su pobjegla. Do našeg dolaska na mjesto događaja razbježali su se i napadači. Mladiću koji je skočio u more ponudili smo liječničku pomoć, no odbio je. Za sada nema vidljivih ozljeda. Odveli smo ga u hotel i tamo s njim obavili razgovor, te sa ostalom dvojicom koji su uspjeli pobjeći. Paralelno s tim policija traga za počiniteljima i provodi kriminalističko istraživanje”, kazala za Hinu  Željka Radošević iz splitske policije…

Čitaj još:   NA AHIRET preselio JUSUF ef. Đoković, bivši MUFTIJA Islamske zajednice u CRNOJ GORI...

Prema prvim informacijama, vaterpolisti Crvene Zvezde prvo su se šetali Rivom, a nakon toga i mirno pili kavu u klupskim obilježjima kad je na njih nasrnulo pet nepoznatih osoba. Jedan je od igrača primio nekoliko udaraca, a spasio se skokom u more. Nakon dolaska policije i liječničke pomoći, vaterpolisti srbijanskog kluba je odbio pomoć.

“Da nisam skočio u more ubili bi me”, rekao je jedan vaterpolist, javlja Nova TV…

http://iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

Komentariši