IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Nana i dedo oduševili sve svojom ljubavnom pričom

U današnje vrijeme kada je, nažalost, puno više razdora u brakovima nego zajedničke riječi, ovaj bračni par ulijeva nadu da ljubavi ima, da će je biti i dalje, samo treba znati kako je rasporediti…

Nemoguće je riječima opisati toplinu riječi, ljubav koja se vidi u očima sretnih, vitalnih, punih života Vasvije i Atifa Tatlića.

U današnje vrijeme kada je, nažalost, puno više razdora u brakovima nego zajedničke riječi, ovaj bračni par ulijeva nadu da ljubavi ima, da će je biti i dalje, samo treba znati kako je rasporediti… Šta učiniti da ona traje decenijama.

Vasvija se sjeća dana kada su se upoznali. Nije znala ko je. Raspitivala se kada ga je prvi put vidjela i, kako veli, brzo su se uzeli. I Atif ne zaboravlja dan kada su se upoznali i nakon tri dana već su se vjenčali.

Čitaj još:   MIRJANA KARANOVIĆ ODBILA GLUMITI SA BRANISLAVOM LEČIĆEM ZBOG OPTUŽBI ZA SILOVANJE

I danas ovaj simpatični dedo govori kako ona neće skuhati ništa šta on ne voli, a Vasvija dodaje: “Sve za njega i kuham i to borim se da sve bude dobro”.

Sjećaju se i prvog poljupca pa Vasvija kroz smijeh kaže kako je ona njega prva poljubila. I ako kojim slučajem ne vjerujete u ljubav, predlažemo da pogledate ovaj video i zaključit ćete da je za ljubav, osim dvoje, potrebno malo i da ona može trajati puno više nego što mislite…

http://ibalkan.net

SABAHZORSKA

Ima l' šta ljepše od sabahzorskih mirisa kad odškrineš pendžer, Read more

BEGOVA NIZAMA

Jutros ustah rano, zora bijela rudi a snovi mi teški Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši