IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 12. februar 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan ima jaču energiju na kraju dana, Bik nervozan, Blizanci ulažu, Rak oprezan,  Lav sumnja u partnera, Djevica ima bolju drugu polovinu dana, Vaga investira, odličan dan za Škorpiji, Strijelaca iscrpljuje posao, Jarac zauzet, Vodolija preispituje sebe, a Ribe imaju previše posla. Ovo je dnevni horoskop za 12. februar 2019. godine.

OVAN


Nije pretjerano povoljan dan za vaše poslovno polje. Potrudite se da ne pokrećete važne projekte danas. Moguće je da vam dolaze neki manji problemi u komunikaciji sa osobom koju pokušavate da osvojite. Povedite računa o štitnoj žlezdi.


BIK


Ako možete pokušajte da sklopite neko partnerstvo sa osobom koja je takođe rođena u vodenom znaku. Posvećeni ste svom partneru i uživate pored njega. Možete da očekujete stabilnu ljubavu situaciju. Mogući su problemi sa vidom.

BLIZANCI


Ukoliko planirate putovanje pred vama su pozitivne okolnosti. Sve će biti i bolje nego što očekujete. Moguće je da vam se dopada osoba sa kojom ne biste smjeli da se upuštate u nešto više. Izbjegavajte poroke.


RAK


Nemojte da očekujete previše promjena na poslovnom planu danas. Neke stvari će jednostavno teći usporeno. Moguće je da se osoba kojoj se udvarate predomislila i da ipak ne gaji interesovanje ka vama. Problemi sa grčevima.


LAV


Pozitivan stav koji ste zauzeli na poslovnom planu može da vam donese više nego dobre rezultate. Imate utisak da je voljena osoba neiskrena. Biće vam teško da sasvim jasno riješite probleme. Moguća je uznemirenost.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 26. novembar 2019. godine...


DJEVICA


Pred vama je povoljan period za pokretanje novih poslovnih projakata i promjena. Riješili ste da stavite tačku na vezu u kojoj niste srećni. Želite da nastavite dalje i da nađete ljubav svog života. Problemi sa bubrezima su mogući.

VAGA


Pripremite se za neka otežanja na poslovnom planu. Dosta toga neće biti onako kako očekujete. Moguće je da niste imali dovoljno vremena da se posvetite vašem partneru i da bam on sada to prebacuje. Pad imuniteta.


ŠKORPIJA


Očekujte dan u kojem će biti manjih prepreka i otežanja na poslovnom planu. Ne ide vam baš sve glatko. Moguće je da od današnjih dogovora zavisi zajednička budućnost sa vašim partnerom. Problemi sa vidom.


STRİJELAC


Moguće je da ćete imati neki manji gubitak ili štetu. Potrudite se da na neki način osigurate svoju imovinu. Ukoliko ste u braku, očekuju vas veće trzavice i problemi tokom današnjeg dana. Bolovi u stomaku.


JARAC


Nije pretjerano povoljan dan za sklapanje bilo kakvog posla. Potrudite se da sve ono što vam je važno malo odložite. Pred vama je prilika za neobaveznu avanturu. Moguće je da ipak nećete želeti više. Osjetljiva su vam pluća.

VODOLIJA


Potrebno vam je vrijeme da donesete ispravnu odluku na polju posla. Sada nije trenutak za impulsivnost. Moguće je da vam voljena osoba zamjera dosta toga i da je atmosfera između vas dvoje napeta. Hormoni su vam promjenljivi.

Čitaj još:   EVO VAM SAVJET: Kako pronaći Gospodina Najboljeg Mogućeg...


RIBE


Moguće je da nećete dobiti sve ono što ste očekivali na poslovnom polju danas, ali vremenom ćete ostvariti ciljeve. Uporni ste u svojoj namjeri da osvojite osobu koja vam se dopada. Moguća je malaksalost i umor.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši