IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR,POSTAO AGRESIVAN, RAZBIO TELEFON, STAVIO NOŽ POD GRLO I ZVIJERSKI JE SILOVAO: Detalji užasa, djevojka izbezumljeno trčala ulicom…

Pomozite, silovali su me!, vikala je uplakana i izbezumljena djevojka K. S. (18), koja je u nedelju prišla policijskim službenicima…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 11.02. 2019…22: 58… HOROR, POSTAO AGRESIVAN, RAZBIO TELEFON, STAVIO NOŽ POD GRLO I ZVIJERSKI JE SILOVAO: Detalji užasa, djevojka izbezumljena trčala ulicom…

Prišla je policijskim službenicima Marini Starčević i Marku Jankoviću onda ispričala šta joj se dogodilo. Odmah su krenuli u akciju. Mladići su pokušali da se odupru hapšenju ali su ih policajci savladali…

Kako saznajemo, policajci su saslušali djevojku i odmah pozvali svoje radne kolege, koje su ubrzo upale u stan Voždovcu uhapsile nasilnike iz Nigerije, ali i njegovog druga A. M. (29), državljanina Somalije.

Kako je ispričala napastvovana djevojka, ona je kobnog dana došla u jedan iznajmljen stan Nigerijca, jer ju je on pozvao. Žrtva i uhapšeni se poznaju od ranije, pošto je ona bila u vezi sa jednim njegovim drugom, inače državljaninom Somalije.

Djevojka je rekla da su je Mesi i A. M. zvali da dođe, govoreći joj da imaju neke njene eksplicitne fotografije još iz vremena kada je bila u vezi sa ovim njihovim prijateljem….

Čitaj još:   STRAVA UBISTVO NA ILIDŽI: Pretučen do smrti, poznti i motivi zločina...

Uplašena zbog tih prijetnji, ona je došla kod njih i tada je usledio pakao – kaže naš izvor i dodaje da je Nigerijac postao agresivan čim je ugledao K. S. na vratima.

– Uvukao je u stan. Odmah joj je uzeo mobilni i razbio ga. Zatim joj je stavio nož pod grlo i uvukao je u sobu. Bacio je na krevet i silovao je….

Ona je pokušavala da mu se odupre, ali nije uspjela. Drugi uhapšeni, A. M., sve vrijeme bio je tu, ali nije preduzeo ništa kako bi spriječio svog nasilnog druga – kaže sagovornik.

Djevojka je potom objasnila da je poslije silovanja uspjela da izađe iz stana i da je, bježeći od napasnika, slučajno naišla na policajce.

– Kad je policija došla na vrata Nigerijca, zatekla ga je mrtvog pijanog. U istom stanju bio je i njegov drug A. M. Pokušali su da se odupru hapšenju, ali bezuspješno.

U stanu su nađeni iskorišćen kondom i nož – kaže izvor i dodaje da je o slučaju obavešteno i Više javno tužilaštvo, koje još uvijek nije kvalifikovalo krivično dijelo…

– U toku je provjera prijave K. S., naloženo je da se obave ljekarski pregledi i saslušaju svjedoci – kaže medijski izvor…

Čitaj još:   ODJEKNULO KAO BOMBA: Uhapšeni mladi prvoborac naprednjaka i predsjednik opštine usprotivio se Vučiću, Šapiću ili Vesiću...(foto i video)

http://iBalkan.net

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši