IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JASNA,UBIJENA ISPRED KUĆE: Živela kao podstanar, radila u fabrici, pronađena u lokvi krvi nasred ulice…

Jutros je nađena mrtva Jasna Matić (41), koja je ležala u lokvi krvi ispred kuće u kojoj je stanovala, nesrećna žena je dobila udarac tupim predmetom u glavu i ostavljena je da iskrvari…

SUBOTICA: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 11.02. 2019…08: 58… JASNA,UBIJENA ISPRED KUĆE: Živela kao podstanar, radila u fabrici, pronađena u lokvi krvi nasred ulice…

Još nije poznato ni tačno vrijeme smrti, ali se pretpostavlja da je ubijena rano ujutro, iako komšije tvrde da su poslije 22 sata uveče, navodno čule pucanj na ulici, ali su mislili da je neko opet bacio petarde.

Beživotno tijelo su pronašli ujutro i prijavili policiji. Priča se da su to učinile komšije koje su zatekle leš na ulici, ali se nezvanično priča i da je ubistvo prijavio mladić ubijene djevojke.

Kako saznaju mediji bliskih istrazi, Jasna je udarena tupim predmetom, u ujutro je na ulici nađen njen leš u lokvi krvi. Motiv smrti još se ne zna, pošto komšije tvrde da je Jasna živela sama i da nikada sa njom nisu imali nekih problema.

Jasna je bila zaposlena u fabrici Pionir, gdje je radila više od 15 godina kao pomoćni radnik i spremačica. U fabrici su nam potvrdili da je bila dobar radnik i da je dugo tu radila. Svi su šokirani smrću svoje radnice.

Čitaj još:   Vic dana Đuro i Vaso u nagradnoj igri...

Jasna je imala punoljetnu kćerku koja je kako se tvrdi studirala, pa nisu ni živjele zajedno. Priča se i da je imala dužu vezu sa vanbračnim partnerom, a neki kažu da je navodno bio zaposlen u istoj fabrici gdje je i Jasna radila.

Poslednjih mjesec dana je kažu komšije bila na bolovanju, jer je navodno imala upalu pluća, pa nekoliko nedelja nije radila.

Dalmatinska ulica je mračna, nema svijetla ni na obližnjoj banderi, gdje je pregorela sijalica. Ispred kuće nalaze se dva velika drveta, od kojih je i sama prizemna kuća od cigle jedva da se vidi.

Komšija Nedžim Saletović koji živi preko puta, kaže da radi u noćnoj smeni i da je takođe posle 22 sata čuo pucanj, ali da je i on mislio da je petarda.

“Ja sam u pola četri ujutro pozvao taksi, jer tako odlazim na posao u noćnoj smijeni. Taksi mora da napravi zaokret na metar ispred ženine kuće i same komšijine kapije, vijerovatno bi vidio da žena leži na trotoaru, da je i u to vrijeme njeno tijelo bilo na mijestu, gdje je ujutro nađena…

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović Stanković poručila VESNI Bratić: NEMA POTREBE DA STE NERVOZNI, DOBIĆETE ODGOVOR 4. FEBRUARA

Rekao sam to i policiji i dao im broj taksiste koji je došao po mene”, kaže za Nedžim, koji živi preko puta nesrećne ubijene žena…

(ibalkan.net/ kurir)

http://ibalkan.net

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši