IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ON JE NAJMLAĐI POLITIČKI ZATVORENIK: Majka, Sanja govori o PAKLU koji živi…

Od tada ona proživljava pakao običnog “malog čovjeka” bez ikakve zaštite, a pod strahovitim je udarom režima koji ne bira sredstva za obračun…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 14.02. 2019…00: 08… ON JE NAJMLAĐI POLITIČKI ZATVORENIK: Majka, Sanja govori o PAKLU koji živi…

 Ne želim da se nijednom djetetu dogodi ono što se desilo mom i želim da neke stvari dovedemo u red u ovoj državi. želim da moja porodica počne ponovo normalno da živi, da se odmorimo od svega i da mi dete nastavi školovanje.

Ovako je za list Danas svoju priču počela Sanja Pilipović, samohrana majka maloljetnig N.P. koji je četiri noći i pet dana bio u pritvoru Centralnog zatvora jer je osumnjičen za rasnu i drugu diskriminaciju zbog nošenja makete na protestu “Jedan od pet miliona” 2. februara.

Njen sin od 17 i po godina prošlog petka po podne pušten je iz pritvora, u kojem je trebalo da bude 30 dana, a ona je ranije tog dana porukom preko telefona dobila otkaz na poslu na kojem nije bila prijavljena, odnosno radila je “na crno”. 

Čitaj još:   MIKI MANOJLOVIĆ: Ne bih se ljutio da Srbija prizna Kosovo...

Srednjoškolac i u javnosti već nazvan najmlađim političkim zatvorenikom u Evropi je sada pod nadzorom organa starateljstva Centra za socijalni rad Rakovica.

Te večeri sin je bio u gradu. Vratio se kući i rekao mi je da je bio na protestu. Moja drugarica ide na proteste protiv izgradnje malih hidroelektrana i ja je u tome podržavam. On to zna i verovao je da je bio upravo na tom protestu. Nisam znala šta se dogodilo dok nisu počeli da zvone telefoni.

Palim TV i čujem za potragu. Šok. Šta se desilo?

Zašto je tolika frka – prepričava Pilipović.

Na pitanje da li je sin član ili simpatizer Dveri, odgovara da on ne zna šta su Dveri jer ga politika ne zanima, a da se sa poslanikom te stranke Srđanom Nogom upoznao pred zgradom policije kada je Nogo došao da da iskaz.

Srđan Nogo danas je inače na svom Tviter nalogu objavio da je Sanja van reda Pilipović, dječakova majka, danas dobila otkaz. 

Kako je navedeno, ona je radila na crno, a gazda joj je vjerovatno dao otkaz jer se uplašio…

Čitaj još:   LJUBLJANA: Slovenija nakon proglašenja kraja epidemije, rađani oprezni uz poštovanje mjera... (foto)

http://iBalkan.net

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši