IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 18. februar 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan napet, Biku treba opuštanje, Blizanci odlučni, težak dan za Raka, Lav dobro, Djevici treba savjet, lažna uzbuna muči Vagu, konflikti pred Škorpijom, Strijelac emotivan, solidan dan za Jarca, Vodolija nervozna, a Ribe usamljene. Ovo je dnevni horoskop za 18. februar 2019. godine.

Ovan

Danas bi bilo najbolje da se okrenete ljubavi, vezama. Budite romantični, posvetite se partneru. Ako niste u vezi, odlučite se sa kim želite da budete, koja osoba koja Vam se najviše dopada. Odmarajte više ove nedelje. 

Bik

Osjećate se poletno i sve Vam ide od ruke. Nemojte da budete tvrdoglavi, nego pravite kompromise. Imajte razumjevanje za osobe koje ne misle isto kao Vi. Danas je dan za zabavu, nije baš idealan za posao. 

Blizanci

Dan ćete provesti u obavezama, a imate ih dosta, pa ćete možda više stvari raditi u isto vrijeme. Mogući su nesporazumi sa kolegama. Ako Vam nešto smeta kod bliskih ljudi, danas bi bilo bolje da prećutite, nego da se to pretvori u raspravu.

Rak

Rasporedite pravilno novac koji ste zaradili, ali platite prvo račune. Budite pozitivni. Dobro se osjećate danas. Ne opterećujte se poslom.

Lav

Imate dosta obaveza i napeti ste zbog toga. Prilično ste strastveni, ali nemojte da unosite nervozu u Vaš odnos sa partnerom. Slobodni, moguć je flert.

Čitaj još:   Vic Dana Raspravlja crnogorska skupština na Cetinju o ujedinjenju...

Djevica

Ako neko bude tražio savjet od Vas, pomozite, nemojte misliti samo na sebe. Odlično se osjećate i sve Vam ide od ruke. Romantični ste, moguća su nova poznanstva od kojih će jedno biti značajno.

Vaga

Osjetljivi ste. Ne radi Vam se danas baš, ali morate da ispoštujete rokove. Pijte čajeve, jedite zdravo i jačajte imunitet, da ne biste posle morali da pijete lijekove.

Škorpija

Bavite se sportom. Budite posvećeni partneru, bez obzira na to kakve obaveze imate. Ako ste slobodni, skloni ste flertu i možda ćete upoznati neku zanimljivu osobu.

Strijelac

Danas bi trebalo da se manje nervirate oko tuđih problema, više gledajte sebe. Preosjetljivi ste na kritiku.  Bilo bi dobro da se umirite, da više vremena provedete kod kuće, da odmarate.

Jarac

Idite na putovanje ako Vam se za to pruži prilika. Komunikativni ste. Budite diskretniji kada je riječ o privatnom životu, ne bi trebalo da dozvolite drugima da se miješaju u Vaš privatni život.

Vodolija

Moguć je priliv novca. Očekujte uspješan dan iako ste napeti. Platite račune na vrijeme i budite odgovorni, nemojte ništa da ostavljate za neki drugi dan. Imate potrebu za stabilnošću i romantični ste danas.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Poslanici koji su glasali ,,za“ da ne budu na poslaničkim listama... (foto)

Ribe

Napeti ste. Danas ste osjetljiviji nego inače, ali ne shvatajte kritiku drugih previše lično. Moguće su rasprave sa bliskim ljudima. Najbolje bi bilo da danas završite započete stvari, a da ne započinjete ništa važno. 

http://ibalkan.net 

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši