IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR Njemački doktori SASTAVLJALI DIJELOVE TIJELA, medicinska sestra sa naših prostora bila uz Šabana na samrti!!!

LEGENDA I Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je poslije teške saobraćajne nesreće u srcu Nkemačke…

DORTMUND: Regija, Crna Hronika, vijesti, 17.02. 2019… 22: 38…  HOROR Njemački doktori SASTAVLJALI DIJELOVE TIJELA, medicinska sestra sa naših prostora bila uz Šabana na samrti!!!

Zajedno sa Šabanom Šaulićem u vozilu koje je krenulo put aerodroma bili su njegov kum Slobodan Boban Stojadinović i muzičar Mirsad Kerić.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, oni poslije nastupa u Njemačkoj otišli u hotel, a iz hotela su krenuli put Diseldorfa negdje oko četiri ujutru, gdje je trebalo da se ukrcaju na let za Beograd.

Prilikom sudara, Šabanu je pukla srčana aorta i u besjvesnom stanju je prvo prevezen u bolnicu. Tamo ga je odmah dočekao tim ljekara koji su se borili za njegov život – ispričao je sa žaljenjem Markata koji kaže da ništa nije niti moglo naslućivati na ovakvu tugu.

Kada je Šaban stigao u bolnicu jedna od medicinskih sestara, je, ispostavailo se ubrzo, sa područja bivše Jugoslavije, odmah ga je prepoznala i vrisnula.

Čitaj još:   MIRSAD KERİĆ SAHRANJEN UZ SINANOVU PJESMU: Poslednje ZBOGOM muzičaru koji je poginuo sa Šabanom

– Ljudi, ovaj čovjek je najveća zvijezda na Balkanu!- viknula je prvo doktorima, međutim stručni tim, iako je davao sve od sebe, nažalost nije uspijeo da mu spase život…

Vozač koji je upravljao vozilom u kome su bili Šaulić i Mirsad Kerić, a koji je trenutno u kritičnom stanju i ljekari mu se bore za život, dok je kum Bobi zadobio prelom tri rebara i polomljeni su mu zubi.

Njemački mediji pišu da je saobraćaj dugo poslije nesreće bio zaustavljen, kao i da su vatrogasne ekipe jedva izvukli povređene iz automobila…

Premma, nama doszupnim nezvaničnim informacijama, Šaulić trebalo bi da bude ukopan i sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši