IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 19. februar 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan uspješan, Bik dobro, Blizanci odlučni, obaveze za Raka, dobar dan za Lav, kod Djevice haos, Vaga nema probleme, Škorpija bezvoljna, Strijelac preozbiljan, Jarac stagnira, dan odluka za Vodoliju, a Ribe nisu baš najboje. Ovo je dnevni horoskop za 19.februar 2019. godine. O

OVAN


Niste potpuno posvećeni i iz nemara pravite manje propuste. Radno okruženje to može ozbiljno da vam zamjeri. Obratite pažnju. Raspoloženje voljene osobe je neprestano u suprotnosti sa vašim. Pretjerano ste iscrpljeni.


BIK


U poslovnom okruženju se pojavljuju nove komplikacije, ali niste začuđeni. Kao da ste ih nekako očekivali. Mir i sigurnost koje vam voljena osoba uliva svojom ljubavlju su vaš izvor snage. Moguća je povišena temperatura.R

BLIZANCI


Danas je jako povoljan dan po pitanju finansija. Možete da očekujete pozitivan ishod u rješavanju novčanih problema. Pojaviće vam se prilika za početak nove veze, ali niste sigurni da je to ono što vam treba. Čuvajte se u saobraćaju.


RAK


Nije pravi trenutak da krenete u bilo šta veliko. Osigurajte trenutnu situaciju prvo i krenite manjim koracima. Iako mislite da se situacija smirila, sprema se nova oluja u vašem odnosu sa partnerom. Potrebna vam je relaksacija.

LAV


Danas ćete dobiti važan zadatak koji ćete lako riješiti ako se ne opteretite pritiskom koji vam okruženje pravi. Moguće je da će vam prići jedna osoba na koju do sada niste obraćali pažnju. Izbjegavajte cigarete.

Čitaj još:   SARAJEVO ETO Ciglu po ciglu i kuću mu preselili na drugu stranu Miljacke...

DJEVICA


Ako se bavite privtnim poslom, čeka vas težak period za čije prevazilaženje će vam biti potrebna dobro promišljena strategija. Zabrinuti ste da su vaša osjećanja neuzvraćena i nemate hrabrosti da ih pokažete. Dobar je dan za dijetu.


VAGA


Iako će vam biti teže nego obično da održite koncentraciju, nećete napraviti nikakve veće greške. Osjetljiviji ste nego obično i započinjete sukobe bez razloga. Razmišljajte više o tome kako se vaš partner osjeća. Više odmarajte.


ŠKORPIJA


Pojaviće vam se manje prepreke koje bez problema prevazilazite. Danas ste bezbrižni i rasterećeni, ali imate sve pod kontrolom. Povoljan je dan za početak nove veze. Moguća je nesanica i problemi sa nervozom.


STRİJELAC


Uspjeh koji želite da postignete ćete najvjerovatnije ostvariti dobrim timskim radom. Imate dobru saradnju unutar kolegijuma. Svojom pojavom i vedrim duhom šarmirate sve oko sebe. Uživate u lijepom danu. Zdravlje je dobro.

JARAC


Danas ćete osjetiti neku vrstu olakšanja. Kao da vam je popustio teret koji nosite već jako dugo. Vaša vjernost prema partneru može biti dovedena u iskušenje. Ni sami ne znate šta da očekujete od sebe. Prijala bi vam masaža.


VODOLIJA


Povoljan vam je dan za poslovna razrješenja. Konačno ste razbistrili misli posle dužeg vremena. Moguće je da ćete upoznati osobu koja je raspoložena za ozbiljnu vezu, mada nećete biti sigurni koliko je ona vaš tip. Prija vam trening.

Čitaj još:   Hrvatska influenserka (blogerka) INES se hvali fotkama s jahte najomraženijeg čovjeka današnjice... (foto)


RIBE


Konačno vam dolaze bolji dani. Moguć je veliki pomak po pitanju finansija koji dolazi kao rezultat vašeg dugo ulaganog truda. Konačno imate partnera koji je stabilan i želi isto što i vi. Imate sasvim dovoljno energije.

http://ibalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši