IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO Mlađa ženska osoba, pala sa 12. sprata zgrade na Stupu…

STRAŠNO Policijske patrole i hitna pomoć večeras su okupirali stambeni kompleks “Tibra” u sarajevskom naselju Stup. Policija je između zgrada pronašla tijelo ženske osobe nakon prijave građana…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti… 18.02. 2019…23: 18… SARAJEVO Mlađa ženska osoba, pala sa 12. sprata zgrade na Stupu…

Na mjestu događaja su i vozila Hitne pomoći. Prema prvim mogućim informacijama očevidaca, preminula je djevojka mlađe životne dobi. Ljekari su je pokušali reanimirati, ali su proglasili smrt.

Za REGIONALNI PORTAL iBalkan.net je potvrđeno da se radi o mlađoj ženskoj osobi, oko 20 godina, koja je pala sa 12. sprata. Hitna pomoć je na mjesto nesreće stigla veoma brzo, ali su nažalost mogli samo konstatovati smrt. 

Čitaj još:   POTPREDSJEDNIK RS- a Ćamil DURAKOVIĆ pita Milorada DODIKA: “Kako ćete, predsjedniče, finansirati tu vašu državicu?" (foto, video)

Još uvijek nema tačnih informacija šta se dogodilo, ali se prema izjavama mještana sumnja da je ženska osoba počinila samoubistvo skokom sa zgrade.

Više informacija bit će poznato nakon uviđaja koji je u toku.

Na mjestu nesreće okupili su se i mještani, a uviđajne ekipe su na terenu te počinju sa istragom slučaja…

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   ANDREJ Nikolaidis: "KADA BI DRITAN BIO U PRAVU, to bi značilo da je to šta neko misli o nacizmu i holokaustu, kao o 'nekim pitanjima iz prošlosti, njegova stvar'"

Komentariši