IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 20. februar 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan u ljubavi sa Škorpijom, Bik pije i samuje, Blizanci u neskladu, Rak i Jarac u spoju, Lav sarađuje sa Vodolijom, Djevica čeka bolje dane, Vaga se provodi, Strijelac dobija novac, a Ribe ostaju kratkih rukava. Ovo je dnevni horoskop za 20.februar 2019. godine.

OVAN


Oslanjate se na saradnike u koje imate povjerenja i nećete pogrešiti. Pred vama je odličan dan za posao. Voljena osoba se trudi da vam ugodi i zadovoljni ste kada ste zajedno. Moguće je da želite ozbiljnu vezu. Brinite o svojoj koži.

BIK


Očekuje vas dosta poslovnih obaveza, pa vam neće biti lako da se organizujete tokom današnjeg dana. Moguće je zanimljivo poznanstvo sa osobom koja je povezana sa inostranstvom. Moguć je početak veze. Dobro se ojsećate.


BLIZANCI


Pred vama je mogućnost da odmorite od poslovnih obaveza. Uzmite slobodan dan i posvetite se privatnom životu! Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete poznanstvo preko prijatelja koji će naći savršenu osobu. Odlično ste raspoloženi!


RAK


Možete da očekujete da će te uspjeti da ostvarite planove koje ste imali na poslovnom polju. Bićete zadovoljni. Ukoliko ste slobodni, moguća je veza sa Ovnom. Niste baš najbolji spoj ali strasti su jake. Povedite računa o stomaku.

LAV


Nervoza može da utiče na vaše poslovno raspoloženje i motivaciju. Moguće je da postoji određena neizvesnost na poslu. Dolazi vam prilika da pokažete svoja osjećanja svojoj simpatiji. Posavjetujte se sa nutricionistom.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Tužioca terete za nasilje i prijetnje... (foto)


DJEVICA


Moguće je da nemate dovoljno strpljenja i da neke poslove završavate prilično površno a to može da vam se obije o glavu. Niste ostvarili sve ono što ste želeli sa voljenom osobom pa ste razočarani. Mijenjajte loše navike.


VAGA


Želite da pokažete da ste spremni da se maksimalno posvetite poslu, važno vam je da zadobijete veće povjerenje nadređenih. Očekuje vas veoma zanimljiv dan sa voljenom osobom. U odličnoj ste formi! Zdravlje je uredu.


ŠKORPIJA


Pokušajte da se ne opterećujete novim poslovnim zaduženjima tokom današnjeg dana i da malo odmorite od svega. Osjećate se usamljeno. Potrebna vam je nova ljubav. Želite da nađete novu osobu. Prolazna nervoza.

STRİJELAC


Nalazite se pred nekom važnom poslovnom odlukom koja bi mogla da promjeni vašu budućnost. Možete da očekujete zanimljiv splet okolnosti koji vas vodi do poznanstva sa osobom koja će vas voleti. Nemate zdravstvenih problema.


JARAC


Neophodno je da se bolje informišete u vezi budućih poslova kako biste mogli da ostvarite dobre rezultate. Uspjećete da riješite nesuglasice u braku. Pred vama je povoljan period da riješite sve probleme. Ukočenost u predjelu vrata.


VODOLIJA


Moguće je da nećete moći da realizujete sve svoje planove i da ćete imati neke kočnice na ovom polju danas. Potrebno je da pružite malo više pažnje svom partneru. Moguće je da vam on zamjera nešto. Problemi zbog stresa.

Čitaj još:   BEOGRAD: Vučić, za nama je najteži dan i svi bolnički kapaciteti su nam puni... (foto i video)


RIBE


Imate priliku da ispravite nepravdu koju ste načinili u prošlosti. Pred vama je generalno povoljan period za ispravljanje grešaka. Probajte da se opustite pored svog partnera i da se ne opterećujete. Smetnje sa sinusima.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši