IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KOME SMETA: Kolinda, na mamograf išla u privatnu kliniku u ISTANBUL…

Ljekar i poslanik demokrata u Saboru Mirando Mrsić pozdravio je odlazak predsednice Kolinde Grabar Kitarović na mamografiju, napominjući da je prevencija izuzetno važna..

ZAGREB: Hrvatska, Zanimljivosti,vijesti… 19.02. 2019…09: 02… Kome smeta: Kolinda, na mamograf išla u privatnu kliniku u ISTANBUL…

PITAO JAVNO zašto je predsednica Hrvatske za preventivni pregled BAŠ odabrala privatnu polikliniku iz Istanbula…

“Postavlja pitanje zašto predsjednica nije koristila usluge javnog zdravstva, ko je platio pregled i koju poruku ona time šalje građanima? Vi koji imate novaca ili poziciju kao ja, liječićemo se po privatnim klinikama, dok ste vi drugi osuđeni na beskonačne liste čekanja. Ta poruka nije dobra. Zašto predsjednica ne vjeruje javnim zdravstvenim ustanovama?”, pita Mrsić.

Podsjetio da bivši predsjednici Hrvatske sistematske preglede obavljali u nekom od kliničkih bolničkih centara i upitao se zašto predsednica Kolinda Grabar Kitarović nije nastavila tu praksu.

Mrsić napominje da je prvi predsJednik Hrvatske Franjo Tuđman preglede obavljao u KBC Dubrava, dok su njegovi naslednici Stjepan Mesić i Ivo Josipović na iste odlazili u KBC Zagreb.

Čitaj još:   SRAMNO: KOLINDA I DALJE NAPADA IZ IZRAELA, BiH zemlja MILITANTNOG ISLAMA, vode je TERORISTI pod kontrolom CENTRA sa Bliskog istoka...

“Predsednica ovim postupkom izigrava ženu iz naroda, a postavlja se na elitistički način. Postavlja se pitanje ko je prava Kolinda Grabar Kitarović: žena iz naroda ili elitista”, kaže Mrsić.

“Tu ne treba ići u detalje zdravstvenog kartona, ali bilo bi dobro kada bi predsjednik konzilijuma koji brine o zdravlju bilo predsednice države ili premijera, javnost izvijestio da li je opšte zdravstveno stanje zvaničnika zadovoljavajuće”, smatra Mrsić, a prenose hrvtski mediji…

Kako piše Večernji list, hrvatska predsjednica je sredinom januara bila na infuziji u KBC-u Sestre milosrdnice, a prošle nedelje je bila i na pregledu u privatnoj klinici u Istanbulu…

http://iBalkan.net

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   TRAGIČNA sudbina pjevačice koju su svi voljeli: Prvo su je napustili, živjela je u samoći, komšije su je našle MRTVU u fotelji... (foto, video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

ZAGREB Kolinda Grabar- Kitarović u trodnevnoj službenu posjetu Albaniji…

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović započela je trodnevnu službenu posjetu Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši