IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 21. februar 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan uznemiren, fatalne emocije za Bika, Blizanci i Djevica dobro, Rak i Vaga nezadovoljni, dobar dan za Lava, Škorpiji dan za ljubav, Strijelca čeka dobitak, Jarac preopterećen, Vodolija nervozna, a Ribe hipersenzitivne. Ovo je dnevni horoskop za 21. februar 2019. godine.

OVAN


Ukazaće vam se prilika da riješite probleme koji vas već dugo opterećuju. Poslovna atmosfera će danas biti pozitivnija nego obično. Danas ćete otvorenije prići osobi sa kojom duže vrijeme flertujete. Prija vam fizička aktivnost.

BIK


Moguće je da počinje faza u kojoj će se smjenjivati promjena za promjenom. Situacija će postati jako konfuzna. Osjećate kao da se voljena osoba hladi prema vama, ali ona je samo zaokupljena problemima. Povedite računa o ishrani.


BLIZANCI


Teško dolazite do rješenja komplikovane situacije. Pikazujete nestrpljenje i impulsivnost koji vam mogu napraviti problem. Dan nije povoljan za početak nove veze, ali vas očekuje zanimljiv flert. Problemi sa plućima.


RAK


Nepromišljenim ponašanjem ste napravili štetu na poslu koju sada pokušavate da popravite. To će biti teže nego što se čini. Trenutni partner ne ispunjava vaša očekivanja i odlučili ste da stavite tačku. Disbalans hormona.

LAV


U ovom periodu ćete morati da pokažete veću posvećenost ako želite da sačuvate radno mjesto. Od voljene osobe očekujete iskrenost i maksimalnu posvećenost iako je vi prvi ne pokazujete. Čuvajte svoje oči i vid.

Čitaj još:   PARIZ: Marine Le Pen poslije poraza na izborima, neće napustiti političku arenu Francuske... (foto, video)


DJEVICA


U dilemi ste da li da zadržite trenutnu poziciju ili prihvatite novu ponudu koja vam se ukazala. Vidite i prednosti i mane obe opcije. Imaćete šansu da stupite u vezu koja se može pokazati kao značajna. Mogući su problemi sa zubima.


VAGA


U potrazi ste za podrškom za svoje ideje koje ne možete da realizujete sami. Osoba prema kojoj već duže gajite osjećanja će danas pozitivno da vas iznenadi i još više vam probudi vjeru u ljubav. Zdravlje je sve bolje.


ŠKORPIJA


Novi poslovni preokreti kakve niste očekivali do nedavno će zakomplikovati situaciju između vas i vaših kolega. Osjećate da i vi i vaš partner želite kraj veze, ali se oboje plašite da prvi pokrenete temu. Problemi sa zglobovima.

STRİJELAC


Pred vama je dobar dan. Ako ste u potrazi za poslom, moguće je da ćete ga naći. Moguće je da nećete ostvariti vezu sa osobom koja vam se dopada. Njena osjećanja prema vama su površna. Posjetite stomatologa.


JARAC


Današnji dan vam nije povoljan za pokretanje bilo kakvih novih dešavanja. Suzdržite se od toga neko vrijeme. Pred vama se ukazuje šansa za flert sa nepoznatom osobom koja vas čudno privlači. Povedite računa o holesterolu.


VODOLIJA


Važne poslovne promjene koje vam dolaze vas mogu dodatno opteretiti obavezama, što će vam pasti jako teško. Ne slažete se idealno sa voljenom osobom. Borite se sa istim problemima već dugo. Problemi sa kičmom.

Čitaj još:   Od korone umrle četiri osobe dvije iz Bijelog Polja, novih 50 zaraženih u Crnoj Gori... (foto)


RIBE


Sreća danas nije na vašoj strani, posebno ako ste imali neke planove vezane za inostranstvo. U vašu vezu sa voljenom osobom se sve više miješaju porodica i prijatelji, što se njoj nikako ne dopada. Generalno bez problema.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši