IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRVA IZJAVA TURČINA KOJI JE USMRTIO ŠABANA ŠAULIĆA: Evo šta je rekao o STRAVIČNOJ NESREĆI koja je zavila Balkan u CRNO! Njegov ADVOKAT dao je ŠOK izjavu…

Vozač “mazde” Alsin Levent  koji je izazvao nesreću u kojoj su poginuli kralj narodne muzike Šaban Šaulić njegov prijatelj Mirsad Kerić, rekao je u svom advokatu u pritvoru da se ne sjeća nesreće i da je u šoku. Uz to, sumnja se da je automobil kojim je upravljao ukraden.

Alsin Levent koji je, kako se sumnja, izazvao nesreću nalazi se u pritvoru koji mu je određen 48 sati nakon nesreće.

U pritvoru ga je posjetio advokat Jerit Šul, koji je kazao njemačkim medijima da je njegov klijent u šoku zbog svega što se dogodilo.


– Rekao mi je da ne može da vjeruje šta se dogodilo u nedelju i da se uopšte ne sjeća nesreće – kazao je Šul reporterima “Vestfalen Blata”.

On je još dodao da je njegov branjenik, nasuprot onom što se prvobitno mislilo, ima mjesto prebivališta u Nemačkoj, zbog čega će predložiti da mu se ukine pritvor.

Čitaj još:   ODLAZAK UGLEDNOG UGOSTITELJA IZ SARAJEVA: Emotivno od oca se oprostila kćerka... (foto i video)

Advokat se još osvrnuo i na “sajber linč” koji navodno trpi njegova porodica, budući da se njihove fotografije navodno pojavljuju na raznim forumima i internet portalima. Kratko je prokomentarisao da će “preduzeti nešto sa tim” jer je porodica njegovog klijenta ugrožena.

Teška saobraćajna nesreća koja se u nedelju ujutru dogodila u Njemačkoj, kada se “mazda” zakucala u zadnji dio “seata” u kom je bio Šaulić sa prijateljima, šokirala je Srbiju. Umjesto da sa nastupa stigne kući, Šaulić je preminuo neposredno nakon nesreće u bolničkoj postelji, a dan kasnije za njim je otišao i Mirsad Kerić.

Sa teškim povredama prošao je i treći putnik “seata”, Šabanov kum Slobodan Stojadinović dok je sa lakim povredama ramena hospitalizovan vozač “mazde” Alsin Levent (34).

izvor: agencije

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

DOLIJAO BAHATI VOZAČ BIJELOG LAMBORGINIJA: Pauk krenuo da mu digne auto…

Bahati vozač skupocenog automobila marke "lamborgini hurakan" parkirao je sinoć Read more

Komentariši