IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 25. februar 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan saznaje tajnu, Bik odlučan, Blizancima se svašta dešava, Rak saznaje nešto, Lav izgubio elan, Djevica nije sigurna, Vaga puna elana, Škorpija dobro, Strijelac izgubio važan papir, Jarac gubi volju, Vodolija dobija novac, a Ribe produktivne. Ovo je dnevni horoskop za 25. februar 2019. godine.

OVAN


Veoma ste vrijedni i spremni da date svoj maksimum na polju posla. Uspjećete da ostvarite pozitivne pomake. Potrebno je da budete malo otvoreniji u komunikaciji sa partnerom. Povedite računa o hroničnim problemima.


BIK


Moguće je da ne ide baš sve onako kako ste očekivali ali da stanje može da se promjeni na bolje, brže nego što mislite. Želite da popravite odnos sa voljenom osobom ali vam se čini da on nema volje. Dobro se osjećate.

BLIZANCI


Ispravljajte greške iz prošlosti, koje ste pravili jer ste bili nesmotreni i brzopleti. Moguće je da niste sigurni u odluke koje ste donosili u prethodnom periodu. Pred vama je faza koja će biti promjenljiva. Problemi sa pritiskom.


RAK


Okruženi ste poslovnim problemima sa svih strana. Dobra vijest je da imate dovoljno snage u sebi da sve to prevaziđete. Očekuje vas period u kojem su moguće pozitivne promjene na ljubavnom planu. Predeo grudnog koša je osjetljiv.

LAV


Imaćete priliku da menjate radno mjesto. Možete da očekujete neke dobre ponude. Nadate se susretu sa voljenom osobom. Odnos vam je promjenljiv u poslednje vrijeme i voleli biste to da popravite. Problemi sa želucem.

Čitaj još:   PRIČA SELME IZ NOVOG PAZARA: ZAŠTO NOSIM HIDŽAB... (foto)


DJEVICA


Pokazaćete da možete da ostvarite svoje snove uprkos onima koji ne vjeruju u vas! Imate povjerenje u svog partnera i očekuje vas lijep dan sa njim. Povoljna je atmosfera za planiranje zajednice. Odmarajte se.


VAGA


Može se reći da ste generalno zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite i da ne želite poslovne promjene. Dopada vam se osoba koju često srećete u vašem bliskom okruženju ili u vašem komšiluku. Prolazna uznemirenost.


ŠKORPIJA


Ukoliko imate neku dilemu najbolje bi bilo da poslušate svoju intuiciju. Vaš unutrašnji osjećaj vas nikada nije prevario. Pred vama je jako lijep period za početak nove veze. Mogući su problemi zbog nadutosti.


STRİJELAC


Potrudite se da se posvetite poslu i obavezama koje imate ispred sebe. Možete da očekujete malo teži dan. Skloni ste pretjerivanjuu u svađama sa voljenom osobom, pa ćete reći i ono što ne mislite. Povišena temperatura je moguća.

JARAC


Moguće je da se od vas mnogo traži više posvećenosti na poslovnom polju. Niste sigurni koje su vaše granice. Želite da priuštite neko lijepo iznenađenje voljenoj osobi. Zaljubljeni ste i lijepo vam je. Pazite na krvni pritisak.


VODOLIJA


Moguće je da ćete imati manje komplikacije koje nećete moći da riješite sasvim sami. Moguće je da se partner udaljava od vas a vi ga puštate. Smatrate da će se vratiti sam, ako vas iskreno voli. Problemi zbog stresa su mogući.

Čitaj još:   UŽASI Surovog generala i još mračnijeg predsjednika: Čovjek odgovoran za žestoke napade na više gradova i centar Kijeva... (foto, video)


RIBE


Imate priliku da ispravite greške koje ste pravili i da dokažete da ste spremni da se maksimalno posvetite poslu. Pred vama je povoljan dan za ljubav. Možete da očekujete novo, zanimljivo poznanstvo. Moguće su smetnje sa sinusima.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši