IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 26. februar 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan pravi promjene, Bik ima dobar dan, Blizanci napreduju, Rak dobija inostranu pomoć, Lav nezadovaljan, Djevica izgubila elan, Vaga ima obaveze, Škorpija se regeneriše, Strelac donosi važnu odluku, Jarac u gužvi, Vodolija prekida dogovor, a Ribe jedu mnogo. Ovo je dnevni horoskop za 26. februar 2019. godine.

OVAN


Preporuka je da povedete računa o komunikaciji sa saradnicima jer može biti nekih trzavica i problema. Potrebno je da imate dovoljno strpljenja kako bi odnos sa voljenom osobom mogao da napreduje. Povedite računa o ishrani.

BIK


Potrebno je da poradite na samopouzdanju i na tome kako sebe predstavljate u vašem poslovnom okruženju. Planirate da uđete u vezu sa osobom koja vam se dopada. Na neki način ste se uvjerili u njena osjećanja. Sasvim dobro zdravlje.


BLIZANCI


Teško vam je da se organizujete i da nađete pravi način da riješite sve nagomilane poslovne probleme. Potrebno je da poboljšate odnos sa voljenom osobom ako želite da se izbjegne razdvajanje. Variranje krvnog pritiska.


RAK


Učinićete sve što možete kako biste na polju posla uspjeli da ostvarite napredovanje. Opustite se pored vašeg partnera koji vam pruža iskrene emocije i podršku na svakom životnom koraku. Prolazan umor je moguć.

LAV


Potrudite se da sve nesporazume riješite na licu mjesta. Nemojte da odugovlačite sa nekim poslovnim odlukama. Ukoliko flertujete sa osobom koja je rođena u vodenom znaku, ona će želeti više. Mogući su problemi sa sinusima.

Čitaj još:   Ne damo te Crna Goro: Završen patriotski skup Crnogoraca na Cetinju... (foto i video)


DJEVICA


Nećete doći do ostvarenja svih planova tokom današnjeg dana. Moguće je da postoje neke kočnice na koje ne možete da utičete. Djeluje vam da situacija sa voljenom osobom nije baš najbolja. Povoljan je period za odmor.


VAGA


Moguće su brojne komplikacije na poslovnom polju danas. Nećete lako naći rješenja za sve probleme. Moguće je da ste nezadovoljni i da sve više želite razvod braka ili prekid neke emotivne veze. Moguća je glavobolja.


ŠKORPIJA


Postavili ste sebi visoke ciljeve i spremni ste da se trudite i da naporno radite kako biste ih ostvarili. Teško vam je da svoje emocije pokažete jer imate utisak da vas partner ne razumije na pravi način. Moguća je nesanica.

STRİJELAC


Oslanjate se na saradnike koji nisu u istoj mjeri posvećeni poslu, pa može da bude nekih problema danas. Možete da se nadate veoma mirnom danu ako st eu braku. Lijepo se slažete sa voljenom osobom. Povećajte unos kalcijuma.


JARAC


Iskreno porazgovarajte sa vašim pretpostavljenima o očekivanjima i promjenama koje želite da ostvarite. Moguće je da je nastupila faza u kojoj osjećate sve veću potrebu da se udaljite od voljene osobe. Prijala bi vam dijeta.


VODOLIJA


Moguće je da ćete imati priliku da ostvarite poslovnu promjenu i prelazak na novo radno mjesto. Dopada vam se osoba koja će pokazati da ne želi prolaznu, već ozbiljnu vezu sa vama. Povedite računa o holesterolu.

Čitaj još:   VIC DANA: Hercegovac otišao kod popa na ispovijed, a onda mu je otkrio svoj najveći grijeh… (foto)


RIBE


Očekuju vas manji problemi koji dolaze iznenada. Moguće je da ćete danas biti pod stresom. Nesigurni ste u svoja osjećanja i potrebno vam je neko vrijeme da sami otkrijete šta vam je potrebno. Moguće su infekcije.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši