IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RASPISANA POTJERNICA, Pokušala da ubije kolege trovanjem kafe: Polica traga za mužem Dejanom…

DIO priče o trovačici koja je, kada je počela da se odmotava, postala jednaka krimi scenariju iz filmova…

BEOGRAD: Srbija, Crna hronika, Vijesti, ponedeljak… 25.02. 2019…12 : 38… RASPISANA POTJERNICA, Pokušala da ubije kolege trovanjem kafe: Polica traga za mužem Dejanom…

Za suprugom Sanje M. koja je osumnjičena da je kolegama sipala otrov u kafu i potom ih gledala kako se guše, raspisana je potjernica zbog prijetnji koje je uputio sudskom vijeću Višeg suda u Smederevu koje sudi u postupku protiv njegove supruge.

“Dejan P, inače mašinski inženjer, napravio je incident u sudu zaprijetio je i sudijama u tom postupku. Cio slučaj je prijavljen policiji koja je reagovala, ali Dejan P. nije pronađen na adresi gde mu je prijavljen boravak.

Za njim je raspisana poternica”, prenose mediji.

Podsetimo, Dejan P, suprug Sanje N. (41) koja se tereti za pokušaj ubistva kolega u Poljoprivredno- savjetodavnoj stručnoj službi u Kolarima kod Smedereva kojima je sipala otrov u kafu, osumnjičen je da je prvo njenom ljubavniku bacio molotovljev koktel na kuću…

Prema poslednjim saznanjima, D.P., inače mašinski inženjer zaposlen u jednoj smederevskoj firmi, prijavio je nadležnom tužilaštvu da je njegova supruga silovana.

Čitaj još:   KO JE SLJEDEĆI: Dr. Ismet Gavrankapetanović je žrtva sistema, političkih aktera željnih novca... (foto, video)

“Navodno je zatekao suprugu kako se sa nekim dopisuje, šalje SMS- ove i ona mu je tada ispričala da je silovana”, navodi izvor iz pravosuđa.

Po svemu sudeći, D. P. ubrzo saznao i ime navodnog seksualnog napasnika pa je na kuću tog mladića bacio molotovljev koktel. Na sreću, tada niko nije povređen.

Međutim, plan joj se izjalovio kada su kod jednog kolege došla prvo dvojica zemljoradnika iz Lugavčine da bi provjerili svoju zemlju.

Sanjin kolega im je skuhao kafu i obojici je pozlilo. Jedan je pao u nesvijest, dok se drugi preznojavao pa je kolega od S.N. pozvao Hitnu pomoć.

Rekli su se slošilo od kafe, njen kolega nije u prvom momentu povjerovao, pa je on ispio gutljaj kafe i pao. Sva trojica su prevezena na VMA, gdje je utvrđeno da su otrovani i ukazana im je pomoć.

S. N. je osumnjičena za teško ubistvo u pokušaju i prijeti joj deset godina zatvora…

Čitaj još:   ANDREJ Nikolaidis- slučaj MILOJKO Spajić: Zašto predsjednik Crne Gore ne bi bio BARACK Obama? (foto)

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši