TAJNE SLUŽBE ZVONE NA UZBUNU: Brutalni ubojica iz Srbije skriva se na potezu BiH-Kosovo

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Za plaćenikom Čabom Derom (39) trenutno zbog ubojstava tragaju policije tri zemlje: Srbije, Mađarske i Nizozemske. Ali vjerojatno i niz njegovih “kolega” iz suparničkih skupina s obzirom na to da je na svom popisu imao i nekoliko poznatijih lica kriminalnog miljea. I to je ono što se zna, obzirom na to da se hladnokrvni ubojica u tim situacijama nije previše trudio sakriti. O tome koliko je stvarno ljudi pobio može se samo nagađati.

‘Izrastao je u ozbiljnog plaćenika’

Likvidacije za koje je za sada osumnjičen počinio je za malo više od pet mjeseci, i to u različitim dijelovima Europe. Trenutno je državljanin Srbije s najviše crvenih interpolovih tjeralica, nakon narko-bosa Zorana Jakšića, koji je u zatvoru u Peruu zbog trgovine drogom i ubojstava.

Čitaj još:   VLASTI IRANA: Donijeli odluk, strijeljaće 17 špijuna AMERIKANACA, počinje RAT

“Izrastao je u ozbiljnog plaćenika, o čemu svjedoči njegova karijera po izlasku iz zatvora u Sremskoj Mitrovici. Angažiraju ga kriminalni klanovi širom Balkana da eliminira nepoželjne jer je i za ubojstvo Ivana Serdarušića u Nizozemskoj naređenje vjerojatno stiglo iz Hrvatske, odakle je žrtva porijeklom. Osim toga, Derovo znanje mađarskog jezika, kao i to što njegov rodni kraj gravitira Mađarskoj, pogodan je i tamošnjim kriminalnim grupama da ga vrbuju kako bi za njih odradio najprljavije poslove,” rekao je izvor blizak srpskim sigurnosnim službama zaBlic .

Upravo ta razgranata poslovna mreža širom Balkana, pretpostavlja se, omogućava Čabi Deru i da se poslije likvidacije sakrije.

izvor: slobodnabosna

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši