IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Davor Dragičević poručio Miloradu Dodiku: “KONOBAR ĆE DA NAPLATI”


“Konobar će da naplati”, rekao je svojevremeno Davor Dragičević PRVO na Davidovom Trgu, prostoru u centru Geto-Banjaluka na kojem je otet njegov sin, kasnije mučen, potom i ubijen.

Tu Davorovu rečenicu nikad nisam razumio kao prijetnju, ni kao opomenu, već kao Neminovnost – konstataciju da oni što su Naručili Ubistvo njegovog sina, Ubili ga, kao i oni koji to Ubistvo prikrivaju, prije ili kasnije za to odgovarati.

“Konobar će da naplati” je proces raskrinkavanja zločinaca, razotkrivanja Ubica skrivenih pod okriljem kidnapovanih institucija, spremnih na svako zlo kako bi njihov zločin ostao nekažnjen.

Taj proces jeste dug, iscrpljujući, užasan po roditelje ubijenog Davida, sve one koji ih i dalje podržavaju, ali nemilosrdan i po Naručioce Ubistva,

Ubice i njihove zaštitnike, jer nisu uspjeli u svojoj jezivoj namjeri – da javno zataškaju zločin.

A to im je bila namjera, 26.03.2018., kada je Darko Ilić, tadašnji načelnik Uprave za organizovani kriminal, zajedno sa patologom Željkom Karanom, iznio niz laži, dezinformacija, poluinformacija, pokušavajući demonizovati i kriminalizovati Žrtvu zločina Teškog Ubistva Davida Dragičevića.

Čitaj još:   Čedomir Jovanović 20 godina kasnije otkriva šta se dešavalo IZA KAPIJE kuće Miloševića! (foto i video)

Ilić, koji i dalje hara, jer je i sada u vrhu Hunte Dragana Lukača, jedna od njenih najvažnijih poluga, uspio je 26.03. prošle godine jedino pokazati kakvi demoni vode Režim kojem pripada, njegove vođe; Milorada Dodika, Željku Cvijanović, Nedeljka Čubrilovića, koji su tada obnašali najviše funkcije u Republici Srpskoj.

Svi oni, Dodik, Cvijanovićeva, Čubrilović, zajedno sa Lukačem, su Ilićevi saradnici, zaštitnici zločina i zločinaca, jer sve ovo vrijeme, jedanaest mjeseci već, nisu učinili ništa da se zločin riješi; Da bar uklone one koji zločin i zločince štite.

I svi to znaju – cijela BiH i cijela Planeta; Svi znaju da je Banjaluka Geto, dio najmračnijeg dijela Evrope, u kojem pripadnici samoproklamovane, lažne više kaste ubijaju nekažnjeno i javno, jezivo pokušavaju zataškati svoje zločine.

Ko im se susprotivi biva brutalno polomljen, kao građani 25. i 30.12.2018. godine, koji su tražili Istinu i Pravdu, kao brojni drugi, prije i poslije tih datuma, što su izloženi stravičnim progonima, prebijanju, pritvaranju, zatvaranju…

piše: Slobodan Vasković

izvor: slobodnabosna

DODIK PRITISNUT UZ ZID, KOMANDANT NATO ŠTABA MU PORUČILA…

Brigadni general Marti Bisel, komandant NATO štaba u Sarajevu, preuzela Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši