IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 28. februar 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan aktvan, Bik ima dobar dan, Blizanci se osjećaju odlično, Rak nervozan, Lav ima dobar dan, Djevica pozajmljuje, Vaga ima povoljan dan, Škorpija menja posao, Strijelac se raduje ljubavi, Jarac nema vremena, Vodolija dobra u komunikaciji, a Ribe suštinski dobro. Ovo je dnevni horoskop za 28.februar 2019. godine.

OVAN


Nervoza koja dolazi iz vašeg poslovnog okruženja utiče i na vas lično. Moguće je da razmišljate o promjeni posla. Očekuje vas period u kom ćete razmišljati o prekidu neke emotivne veze u ste nezadovoljni. Povedite računa o nervima.

BIK


Mogući su problemi koji se vezuju za nesuglasice sa saradnicima. Vi ste tvrdoglavi i ne želite da popustite prvi. Želite neko vrijeme da se zabavljate i da uživate u svojoj slobodi. Niste spremni da uđete u vezu. Odlično zdravlje.


BLIZANCI


Moguće je da ćete imati promjene na polju posla koje dolaze neočekivano. Pred vama je napet period. Pred vama je dan u kojem nećete biti pretjerano raspoloženi za nova ljubavna dešavanja jer ste opterećeni poslom. Posjetite zubara.


RAK


Možete da očekujete iznenadnu ponudu koja bi mogla značajno da utječe na vaše polje zarade. Pred vama je uzbudljiva veza sa osobom koja vas magnetski privlači. Možete da očekujete zanimljiv dan. Zdravlje vam je dobro.

LAV


Možete da očekujete da ćete imati promenljiv odnos sa poslovnim saradnicima. Pred vama je period komplikacija. Voljena osoba se prema vama ne ponaša onako kako biste želeli i očekuje vas napetost. Problemi sa bešikom.

Čitaj još:   ĆERKA GLUMCA i MUZIČARA iz SARAJEVA: Dobila ime po JOGURTU što joj je POMOGLO U KARIJERI? (foto)


DJEVICA


Možete da očekujete otvoren konflikt u poslovnom okruženju. Dobro znate ko su vaši neprijatelji. Nova poznanstva su pred vama i biće vam prilično interesantno. Ljubav vam kreće na bolje. Dobro se osjećate.


VAGA


Poslovna situacija nije onakva kakvu ste želeli. Očekuje vas neko razočarenje. Želite da mijenjate radno mjesto. Možete da se nadate stabilnom odnosu sa voljenom osobom. Vaš brak vam je sigurno utočište. Provjerite krvnu sliku.


ŠKORPIJA


Možete da očekujete pozitivna poslovna rješenja i rasterećenje na ovom polju danas. Novo emotivno poznanstvo vas očekuje. Možete da se nadate pozitivnim preokretima. Bavite se sportom i pazite na svoju kondiciju.

STRIJELAC


Možete da očekujete promjene sa saradnicima. Pred vama je faza u kojoj će biti dosta novih projekata. Ukoliko planirate putovanje, mogli bist da ostvarite zanimljivo novo ljubavno poznanstvo. Mogući su problemi sa probavom.


JARAC


Posao vam ide sve bolje i bolje. Pred vama je odlična mogućnost za zaradu i stabilizaciju na ovom polju. Nije vam problem da otvoreno pokažete osjećanja i da zavedete simpatiju. Manji problemi sa grlom i sinusima.


VODOLIJA


Možete da očekujete manji sukob sa nadređenima koji smatraju da niste dovoljno angažovani na poslu. Partner nije zadovoljan vašom vezom, ali vi kao da to ne primjećujete. Manji problemi sa nesanicom i nervozom su mogući kod vas.

Čitaj još:   DANIJEL Živković: Država svojim postupanjem legalizuje nezakonito ponašanje, izgubila je autoritet... (foto)


RIBE


Konačno ste pokrenuli posao koji ste dugo planirali i sada očekujete veliko poboljšanje na ovom polju. Sa partnerom dolazite do neke monotonije koja vam za divno čudo prija. Osjećaj sigurnosti vas opušta. Osjećate se sasvim dobro.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši