IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HRVATSKA NE PAMTI OVAKAV HOROR: Ovo je monstruozni otac koji je svoju djecu bacio na beton sa šest metara visine!

Muškarac koji je u četvrtak ujutro oko šest sati s prvog sprata kuće i 6 metara visine bacio svoje četvero malene djece je Josip Rođak. Kako doznajemo, riječ je o tri djevojčice starosti pet, sedam i osam godina te jednom dječaku od tri godine. 

Portal Zadarski.hr javlja kako monstruoznom zločinu u Pagu nije prethodila nikakva obiteljska svađa, a otac je odmah nakon što je bacio djecu s prvog kata hladnokrvno sjeo u automobil i otišao se prijaviti policiji.

Neslužbeno doznaju da je njegovoj supruzi ovo drugi brak, ukupno ima petero djece, a djevojčicu iz prvog braka oduzeo joj je Centar za socijalnu skrb.

Porodica je na Pag došla s virovitičkog područja, a susjedi su danas medijima ispričali kako da je riječ o problematičnim roditaljima.

Josip Rođak radi kao noćni čuvar u Kampu Šimuni, no ondje nisu željeli komentirati slučaj. Tek su potvrdili da je riječ o njihovom zaposleniku pri čemu su istaknuli da osuđuju svaki oblik nasilja, posebno kad se vrši nad najranjivijim skupinama.g događaja od prije pet godina. 

Čitaj još:   HOROR U OSNOVNOJ ŠKOLI: Učenik napao domara sjekirom, bore mu se za život

Ni susjedi nemaju lijepe riječi za porodicu Rođak. “Došli su iz Slavonije. To je patologija. Bilo je nekih problema i prije”, rekla je jedna žena iz susjedstva. 

Otac je zatečen u kući i odmah priveden, a hitna medicinska pomoć odvezla je djecu u Opću bolnicu u Zadru. Djeca su bila pri svijesti, ali u vrlo teškom stanju i u šoku.

Na novinskoj konferenciji su liječnici zadarske bolnice govorili o stanju četvero djece koja su jutros primljena u bolnicu nakon što ih je otac bacio s prvog kata kuće te su pali sa šest metara visine.

– Dvije djevojčice nalaze se u jedinici intenzivne skrbi, a ostalo dvoje djece na kirurgiji, objavili su liječnici Opće bolnice Zadar na konferenciji za medije. Djevojčice u dobi od 7 i 8 godina teško su ozlijeđene. Jedna od njih (8) je pri svijesti i stabilno te će sutra imati operativni zahvat koji joj je neophodan. Njateže je ozlijeđena druga djevojčica (7), koja ima ozljede glave i prsnog koša te je u komi.

Čitaj još:   ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO I POLICIJU: Muškarcu odsečene genitalije-Ostatke tijela SKUPLJALI PO KUĆI

(Agencije)

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

DOLIJAO BAHATI VOZAČ BIJELOG LAMBORGINIJA: Pauk krenuo da mu digne auto…

Bahati vozač skupocenog automobila marke "lamborgini hurakan" parkirao je sinoć Read more

Komentariši